Napsat recenzi

Toto není hotel pro klidnou dovolenou, ale sonda do života Arabů.

Recenze hotelu Hawaii Paradise Aqua Park Resort **** (Egypt - Hurghada - Hurghada sever)

Hodnocení:
průměrně: 1,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2022
Přečteno: 185x
Recenze se líbila: 75 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V tomto hotelu je cca 95-99% arabské klientely a od toho se vše odvíjí. Bohužel nedoporučuji...

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Ubytování bylo v pořádku - celkem prostorný pokoj s balkonem. Měli jsme štěstí na klidné místo s balkonem směrem před hotel. Personál denně měnil ručníky. Úklid jinak tak na 75%.

Strava a stravování  průměrně (1,8/5)

Přijeli jsme cca v 9 dopoledne a první jídlo jsme dostali až ve 14 hodin, takže all inclusive jak stehno...

Jinak velký výběr jídel. Oběd se podává od 13 hodin v dolní jídelně, je to neopakovatelný zážitek a boj o to, dostat se k jídlu a nandat si. Arabové si nandávají tolik, že jim vše padá z talířů, děti sedí na stolech apod. Při jídle hraje arabská hudba. Jít do jídelny po celé akci je jen pro silné nátury.

Naštěstí je od 13.30 hodin vyčleněna horní jídelna pro evropany, kde už to vypadá lépe. Nabídka jídel je tam sice menší, ale je tam klid. I sem však v menší míře pouštějí arabskou klientelu.

Večeře byla každý den podávaná venku, velký výběr jídel, docela hezký zážitek, ale opět poněkud boj. Personál se snaží uklízet, ale moc to nestíhá..

U barů nečekejte žádné místí ovocné džusy, ale jakési tekutiny z prášku, dále Sprite, Colu apod. Nabídka nic moc a vše se podává v malých plastových kelímcích.....Bary mají být otevřené od 10 hodin dopoledne, kolikrát se stalo, že zejména ty venkovní, otevřené nebyly.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Hodně venkovních bazénů, ty jsou krásné, ale ve většině z nich se v hojném počtu namáčí již zmíněná klientela v těch jejich černých hábitech (Arabové neumějí plavat). Do toho hraje hlasitá arabská hudba..docela dost šílené!!!

Bazény jsou v provozu od 10 hodin a zavírají se v 17 hodin. To je poněkud hloupě brzo.

Když jsme toto viděli, požádali jsme delegáta o změnu hotelu (a nebyli jsme zdaleka jediní ). Delegát nám nabídnul jiné 2 hotely. Jeden bez příplatku, jeden za příplatek. Upozornil nás na to, že můžeme ale využívat i bazény, které jsou ve vzdálenejší části resortu a tam bylo klidněji. Bohužel ale i tam občas dorazila početná arabská klientela.

Delegát nám byl k dispozici každý den ve stanovenou hodinu v jídelně.

Jinak personál hotelu celkem OK, nic exklusivního ale nečekejte.

Přímo v hotelu měla stanoviště taxi služba - pokud chcete odvézt do města, odveze vás tam, vysadí vás u jakéhosi spřáteleného obchodníka uprostřed uliček, kde se člověk hned ztratí - dají vám k dispozici klučinu, který vás provádí po obchodech...takže pokud toto nechcete, a neztratíte se, klučinu odmítněte a jděte si po svých.. nebo si vemte na ulici jiné taxi, je jich tam hodně.

Pokud chcete nakoupit nějaké suvenýry/trička apod., je asi 10 minut pěšky od hotelu obchod evropského stylu 3 PYRAMIDS, kde se nesmlouvá a můžete si v klidu vybrat co chcete. Tento obchod byl OK a mají tam otevřeno do půlnoci.

Pláž a moře  průměrně (1,9/5)

O pláži se celkem nedá mluvit, velké zklamání... Je tam sice docela velký plac s dřevěnými lehátky a slunečníky, ale pokud se přiblížíte k moři, zjistíte, že tam jsou z nějakého neznámého důvodu nasypané tmavé kameny typu makadam...opravdu nehezké.

Do moře musíte jít dost daleko (300 metrů), abyste si mohli zaplavat. Do té doby je voda po kolena...takže nic moc. Doporučuji boty do vody.

Je tam molo, které vás dovede do moře. Ovšem chybí jakékoli schůdky... opravdu prapodivné.

Z nedalekého baru na "pláž" doléhá arabská hudba.Jednou se nám stalo, že pustili 3 české písničky.

Celkový dojem  průměrně (1,9/5)

Pokud nechcete zrovna provádět nějaký sociologický průzkum ze života Arabů, tak sem raději nejezděte. Za našeho pobytu v září 2022 zde bylo cca 95-99 % Arabů. Jsme tam pro ně za exoty... člověk se tam v bikinách cítí nepatřičně..Tento hotel by české cestovky neměly vůbec nabízet. Zajímavé je, že na stránkách cestovky nejprve byly 3 dobré, stručné receze, potom úplně zmizely...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 11
z 55 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání