Napsat recenzi

Krásný hotel

Recenze hotelu Hawaii Paradise Aqua Park Resort **** (Egypt - Hurghada - Hurghada sever)

Hodnocení:
průměrně: 1,9/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2021
Přečteno: 4 182x
Recenze se líbila: 129 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Krásný hotel, výborné jídlo a čisté pěkné pokoje.

Obrovská a jediná nevýhoda hotelu je, že bohužel většinu týdne je moře cca kilometr a víc pouze po kotníky. V půli týdne přišel příliv a vodu jsme měli po pás. Krásné venkovní bazény, kterých je opravdu hodně.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Hotel je krásný, pokoje super!! Úklid na jedničku za dolárek jsme měli i květiny na stole a různé zvířátka a srdíčka z ručníků.

Strava a stravování  průměrně (1,8/5)

Neskutečně obrovský výběr jídla a k mému překvapení i dobrého jídla. Jídlo se dá sníst i venku a neustále chodí pánové a uklízí. Žadný bordel nikde.

Akorát to pivo by mohli mít točený už !

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Personál super, animační tým taky. Pokoje nám dali do 15 min po příjezdu a delegát se o nás opravdu krásně staral!

Pláž a moře  průměrně (1,9/5)

Taky je kámen úrazu pro mě zatím nádherného hotelu. Pláž krásná, lehátka super, plážový bar taky, ale to moře fakt nic moc. Jinak na pláži každý den k dispozici velbloud na svezení nebo koník. Voda bez přílivu opravdu pouze po kotníky, a do hloubky nejde přes korály dojít.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

Takový přůměr. Klasika Egypt, ale za 15 dolarů nás taxik odvezl do města a dle domluvy se pro nás vrátil a odvezl nás zase do hotelu. Takže si můžete uzít i nákupy, nebo si prohlídnout mesto, zajít si na jídlo, třeba do restaurace Praha.

Celkový dojem  průměrně (1,9/5)

Super, ale přeci jen lidi jezdí k moři hlavně aby se vykoupali v moři.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 55 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro obchodníky
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Iveta M.: Vše ok až na egyptské hosty též ubytované - 26. 5. 2022 17:30

Hotel pěkný, čistý, okolo taky vše.Upravená zahrada, rozdělená na několik částí.Do moře jsme chodili a vzdálenost do 500 m už je hloubka, příliv je každý den, barevné ryby tam nejsou, jen stříbrné a černé.Ovšem být ubytována s egypt.návštěvníky je pocuc!! Předbíhají - stolování a čistota jim nic neříká, obědy jsem kvůli hluku a jejich bordelu vzdala a chodila jen na snídaně a večeře.Svačina u bazénu byla každý den stejná, hranolky a hamburger. Příště raději menší resort a Marsa Alam Zklamání jen díky místním, na to nás upozornil i delegát, u bazénu a v moři je to pohoda, jsou to vstřícní lidé, jen hluční a bordeláři.. tam už nikdy více a není to jen můj názor, ale stejný měli i ostatní čeští návštěvníci reagovat

Zdenka K.: Hawai Paradise aqua park resort už NIKDY - 14. 9. 2022 16:36

Bohužel velké zklámání. Pravda, že nejvíce s egypt. občany (za to ovšem asi nemohu vinit nikoho). Z 2000 hostů bylo 125 evropanů. Většina budov v areálu byla jestě ve stavebních úpravách, ale přesto do nich nastěhovali hosty. Tobogány nebezpečné, takže děti si jich moc neužily. A ty, které by mohly i využít, z těch je vystrkávali egyt. hosté. Jídlo strašné, ráno v poledne i večer, 7 dní v týdnu stejné. Nevěřím, že vařili denně čerstvé, možná právě proto většina hostů má střevní problémy. Neskutečný bordel, sice uklízeč chodil denně, ale spíš jen doplnil toal. papír a vytvořil zvířátko z ručníku. Byli jsme 2+2 na pokoji, ale dával nám jen dvě osušky a jeden malý ručník a dvě lahve vody. Pak celý den hlídal náš návrat do pokoje, aby natáhl ruku pro bakšiš. Na pokoji jsme na konci pobytu, kdy jsme po sobě uklízeli pokoj ( i sundavali povlečení) objevili plíseň a povlečení. které bylo zastrčené pod matrací špinavé: Je toho hodně a hodně, ale to nejdůležitější jsem popsala. Nelituji této dovolené, je to zkušenost. Díky výletům, které ovšem stály tolik, jako kdybychom zaplatili dovču dalším dvou dospělým osobám, za to ale stály. Příště určitě s jinou cestovkou než je *** a ***. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání