Napsat recenzi

Hotel Hawai Paradise Aqua Park

Recenze hotelu Hawaii Paradise Aqua Park Resort **** (Egypt - Hurghada - Hurghada sever)

Hodnocení:
průměrně: 1,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2022
Přečteno: 394x
Recenze se líbila: 82 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nevím,jestli je to chyba CK nebo hotelu,ale jestliže CK ví,kdy hotel ubytovává,tak proč nechává své klienty létat s 20 hodinovým předstihem. dospělý to dává to čekání na pokoj,ale děti?sedět 9 hodin v hale a čekat na milost personálu i potom co dostane baksis? Nejsme v Egyptě poprvé,ale toto se nám ještě nestalo.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Jedná velká katastrofa, hlavně v rychlosti ubytování .

Vzhledem k tomu, že nás bylo 5 dospělých a 3 děti dostali jsme ubytování na dvou ruzných místech. 3 dospělí a 3 děti dostali bungalov s bazénem a blízko moře což bylo výhodou. Ale 2 starší osoby ubytovali v budově, která byla doslova staveništěm a ve 3 patře s nefunkčním výtahem.

Po urgenci delegáta nám však pokoj vyměnili do hlavní budovy.

Pokoj i bungalov byly prostorné ovšem bungalov byl pro 2+2

a byli zde 3 dospělí a 3 děti/13,8,5/. Vzhledem ke klientele už ale nechtěli měnit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Jste odkázáni na milost personálu. Po urgenci delegáta došlo k obratu. V hotelu bylo 95 procent arabské klientely. Personál se snažil vyjít vstříc a vyčlenil 1 jídelnu pro ostatní klienty. Ovšem jen na oběd a večeře probíhala venku u hlavní jídelny a to pro celý hotel. Zrovna tak snídaně byla jen v 1 jídelně. Někdy to byl opravu masakr.

V hotelu jsou 3 jídelny, ale na snídani a večeři funguje jen 1jídelna. Někdy musíte mít dost silný žaludek na to co vidíte na stolech. Personál se snažil vše hned uklízet.

V hotelu je několik bazénů. Vhodný je pro rodiny s dětmi. Několik dětských bazénů s dost pěkným vybavením, velký aqua park pro starší děti a dospělé. Vstup do moře přes molo, které však nemá schůdky ani žebřík, takže pořádně namahavý vstup i výstup z moře.

Celkový dojem  průměrně (1,9/5)

Hned na začátku špatný dojem. Rozhodne by se měla CK informovat, jak to v hotelu funguje. Upozornit klienty na skutečnost, že v tomto hotelu je větší část arabská klientela.

Nám to až tak nevadilo, protože jsme zvyklí pracovat s problémovou skupinou, ale mnohým klientům to dělalo problémy a to hlavně v jídelně.

Ovšem každý musí počítat s tím, že jede do jiné země s jinou kulturou, která je odlišná od naší. Každá dovolená je o tom jakou si ji kdo udělá a musí hledat vždy to pozitivní než to negativní.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 55 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání