Napsat recenzi

Rezcenze hotelu Paradise

Recenze hotelu Golden 5 Paradise Resort & Aqua Park **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 481x
Recenze se líbila: 569 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Krásná písčitá pláž? Krásná písčitá pláž?
  • Aquapark,zahájení činnosti 22.6 2014.Nechť si každý udělá obrázek sám. Aquapark,zahájení činnosti 22.6 2014.Nechť si každý udělá obrázek sám.
  • Koberec v 5***** hotelu. Koberec v 5***** hotelu.

Tento hotel je jedním slovem katastrofa.Vše staré,vybydlené,polorozpadlé od lehátek,přes bazén,sedaček v hotelu,koberců a barů na pláži,ze kterých je v provozu tak 1/3.Ve 12.00 hod,ne-li dřív, již není co pít,na vše znají odpověď - za 5 minut,ovšem ani po hodině,nic není.Pláž vstup pouze přes korálové podloží, korál je mrtvý,jediný vstup s pískem je v cca pruhu 2-3 metry,takže hlava na hlavě a ještě na Vás píská plavčík a zahání Vás do tohoto pruhu.Pláž plná odpadků,písek velmi hrubý,navíc velké množství domorodců,kteří mají výhody ve všem, co se týče lepšího servisu v podávání jídla,pití i chování. My měli pocit,že u baru jsme neviditelní. Tento hotel nikomu nedoporučuji,všichni jsme byli na rozpacích.Udávaná kvalita byla 5 hvězd, ale odpovídá tak 2+ hvězdy. Zmiňovaný aquapark nebude v provozu ani za 2 roky, neboť teprve dělají základy. Pití zásadně do 1dcl plastových kelímků, díky tomu se válí absolutně všude, po zemi, v moři, v bazénu.Animační programy nejsou, pouze občas program v 22.30.Jediný zdroj zábavy fontána před hotelem.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Špinavé koberce na chodbách, jak u cigánů,hnus.Večer neteče voda. Po návratu z celodenního koupání, se nemáte kde umýt. Poslední den před odjezdem netekla voda vůbec. Paráda k naštvání.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Jídlo jakž takž, klasika v Egyptě, samé rajče,lilek,hranolky,maso na příděl,pro domorodce bez omezení, pro nás po výhrůžném upozornění.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Číšník v lobby baru, pomalý, věčně mobil na uchu, místo obsluhy stále poklízí zem, přerovnává sklenice,zkrátka dělá se vším drahoty.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž má hrubý písek, rozpadlé lehátka,nedostatek pití,odpadky v moři,korálové podloží všude.Takže sebou boty do vody.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Okolí je betonový komplex, sice možnost obejít dalších 6 hotelů,ale tam je to ještě horší.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Pro nás katastrofa, v Egyptě jsme byli po několikáté, ale toto jsme nezažili.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 7 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání