Napsat recenzi

Horší dovolená

Recenze hotelu Golden 5 Paradise Resort & Aqua Park **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 251x
Recenze se líbila: 524 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel a celý resort neodpovídá 5 ti hvězdičkám, ale tak sotva 3. Velké množství Egypťanů. mají velké priority a samotný personál je z toho nešťastný.. z jejich nechutného chování v celém resortu areálu (vlastní slova mnoha personálu, s kterými jsme mluvili o situaci, proto jich spousta denně odchází do jiných hotelů)

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Vybavení hotelu a celkové prostředí tak velkého resortu odpovídá skutečnému stáří 25 let. Vše je zastaralé, oprýskané a když není občas opravené, tak je ponecháno svému osudu. Voda na pokojích teče občas, já měla štěstí, že jsem byla ubytovaná v menší postranní budově v patře ( pokoj 772), kde voda celkem tekla, ale mí přátelé po peripetiích výměn pokojů na hlavní budově v horním patře ne. Chodili se občas mýt do mého pokoje, voda jim netekla koncem pobytu ani v noci.Uklid a pokojový servis byl průměrný ( na pokoj jsem chodila jen se umýt a vyspat, tak to celkem šlo)

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Vybíravá v jídle nejsem, ale v podstatě bylo jídlo pořád to samé a opakující se dokola. Privilegia měli místní egypťané, kteří i z přídělových pokrmů ( krájená masa, hranolky a pod.) dostávali plné talíře k údivu nás ostatních cizinců. Ráno byl pravidelný nedostatek másla, než jsme přišli na to, že se tím Egypští hosté mazají u bazénu místo opalovacího krému, pak tedy tomu odpovídala i kvalita vody.Takže jsme si hned po ránu v jídelně říkali přímo obsluze, která nám pár kousků tajně přinášela. Nanuky u bazénu dostaly děti jen na příděl po jednom , snack bar omezený výběr, u pláže velmi chudý a hodně na příděl, samozřejmě s velkými frontami. Z nápojů místní drinky míchané z rumu, ouza, vodky a ginu. Pokud si nakloníte barmana tak jako my Češi, které tam mají nejradši z důvodu příjemného a přátelského chování, tak dostanete v podstatě "tajně" lepší pivo Luxor, ostatní hosté to horší nechutné. Z nápojů džusy z prášku, freshe za příplatek .

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Obchůdky jsou přímo v hotelu, málo šance na projití, aniž by vás nelákali ke koupi. Personál v podstatě celkem milý, ale hodně se nám stávalo, že nám dávali nabídky ke schůzkám mimo hotel ( byla jsem tu s kamarádkou a jejími dvěma dětmi), zkoušeli to donekonečna i přes důrazné odmítání.

Se službami delegátů jsem nebyla spokojena, kamarádka vyměňovala pokoj s pomocí delegátky, která v zápětí někam zmizela a ani se neujistila , jak výměna dopadla. Musela jsem dovýměnu s personálem domluvit já. Vše jsem po této zkušenosti řešila osobně na recepci nebo s personálem. Animátoři se u našeho bazénu neobjevili, oproti ruským, kteří zde měli několik aktivit denně. Takže jsme využili jejich nabídky.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Vzdálenost odpovídala dle katalogu, moře pěkné, čisté, sem tam nějaký kelímek i na pláži.Ale průběžně probíhá úklid pláže. S volnými lehátky není problém, vstup do moře pozvolný, boty do vody nepotřebujete, neboť úseky s korály jsou poničené a obroušené. Sociální zařízení jsem na pláži radši nezkoušela, je jich málo a nevypadají vábně. Korály v moři jsou také většinou poničené, ale ryb je poměrně dost , takže u mě první šnorchlování s nadšením.Zmiňovaný aquapark vypadá na dostavbu za mnoho let !!! U velkého bazénu blíže k moři jsou skluzavky, ale plavčík nažene houf lidí po schodech nahoru a pak je rychle za neustálého pískotu na píšťalku nechává sklouzávat dolů- vydrželi jsme se pouze dívat po jedno odpoledne a radši odešli.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Před hotelem každý den od 21:00 -21:30 vodní fontána s hudbou, před vstupem hlavní třída na obě strany s obchody. Ulice rozbité, obchodníci se snaží všemi způsoby nalákat ke koupi- typické.Pozor na pouliční prodejce cigaret, jsou agresivní !!!

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Můj první pobyt v Egyptě a doufám i přes tyto ne moc příjemné zkušenosti ne zcela poslední. Jen sem už nikdy a nikomu nedoporučuji, myslím si, že v celém resortu i zbývající hotely jsou sice na první dojem pěkné, ale z blízka to nestojí za nic.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání