Napsat recenzi

Pět hvězdiček?? Tak před 20-ti lety!!

Recenze hotelu Golden 5 Almas Resort **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 1 200x
Recenze se líbila: 474 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 1
  • zárubně do koupelny zárubně do koupelny
  • zárubně v koupelně zárubně v koupelně
  • sprcha sprcha
  • takhle zapraví umyvadlo ... takhle zapraví umyvadlo ...
  • u laguny je polorozpadlý, nefunkční bar u laguny je polorozpadlý, nefunkční bar
  • vlevo opět něco?? rozestavěné, rezavé,nefunkční - cesta z hotelu k bazénu. vlevo opět něco?? rozestavěné, rezavé,nefunkční - cesta z hotelu k bazénu.

Pro nenáročné to docela ujde. 90% rusů, kteří se chovají hodně drze.

Propagační fotky jsou asi fotomontáž, nebo z doby postavení hotelu. Dnes vše vypadá zcela jinak!!!

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Pokoje - katastrofa. Koupelna ještě hůř. Stará vana, která se loupala. Prostě hrůza. Druhý den nám delegátka vyřídila výměnu pokoje - pokoj nebyl o moc lepší, ale alespoň vana byla plastová, tudíž asi proběhla výměna. Jinak vše staré, zašlé. Na zemi hnusné, flekaté koberce, zárubně oprýskané. Jen mladý uklizeč se snažil trochu ( v rámci možností a zvyklostí) pokoj uklidit a vylepšit občas květinou, samozřejmostí byla výzdoba z ručníků.

Horší ubytování jsem nezažila ani na Džerbě.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Strava byla výborná, rozmanitá. Vybral si každý. Výběr masa, zeleniny i příloh. Každý večer grilování. Tady se dalo vytknout snad jen - zmrzlina vůbec a melouny za celý pobyt jen 2x a to jen omezené množství.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Vybavení hotelu - nic moc. Bazén - malý aquapark starý. Posilovna - příšerná.

Program v hotelu jen rusky a anglicky, ale dá se porozumět. Večerní programy pěkné.

Personál slušný, ne moc vlezlý - na výjimky.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře klidné, čisté, jen pořád fouká od moře. Dál od pláže se dá šnorchlovat ( k vidění krásně barevné rybičky, rejnoci, občas nějaká želva).

Lehátek u slunečníků je sice dost, ale v první řadě u moře je vždy strkanice a hlavně "rusky mluvící hosté" vám klidně seberou lehátka i s ručníkem, nebo si na vaše místo nastěhují postupně celou rodinu ( cca 5-10 lidí). Byli jsme v polovině května a pláž byla zaplněná tak ze 2/3, takže si nedovedu představit, jak to bude vypadat v plné sezoně.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Komplex je rozlehlý, hned vedle se zrovna stavěl nový aquapark - pracovní tempo velmi-velmi pomalé, takže kromě nastartovaného bagru po celý den jste ani nepostřehli, že se zde něco staví.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Před 20-ti - 30-ti lety to byl možná luxusní hotelový komplex. Dnes jsou to spíše chátrající budovy, které bych hodnotila nanejvýš 3 hvězdy. Nejsem náročná, ale ubytování ve 4 hvěz. v Sharm El Shejku bylo luxusní, Džerba 3 + velmi dobrá. Dva klady: strava a čisté moře.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 7 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jana: Děkuji Edith za Vaši recenzi!! - 7. 6. 2014 23:55

Jsem vděčna Edith za její recenzi. Již v prosinci jsme si koupili ve first momentu zájezd do tohoto hotelu, na který máme odletět ale až v říjnu 2014. Vybrali jsme si tento hotel proto, že v katalogu všude je u něj slibovaný veliký aquapark, který jak udávají je nový, proto ještě nejsou fotogragfie... ale tady z této recenze od Edith jsem zjistila, že se ještě stále staví, tudíž za tyto velké peníze , za které jsme zájezd hlavně kvůli aquaparku pro naše děti zvolili by jsme zůstali akorát tak s očima pro pláč... takže za Vaši recenzi děkuji, nebo´t máme čas toto případně stornovat... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání