Napsat recenzi

Al Mas Palace - Golden 5

Recenze hotelu Golden 5 Almas Resort **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 1 016x
Recenze se líbila: 478 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Rozestavěná restaurace Rozestavěná restaurace
  • Rozestavěná restaurace Rozestavěná restaurace
  • Rozestavěná restaurace Rozestavěná restaurace
  • Laguna, vzadu rozestavěné cosi Laguna, vzadu rozestavěné cosi
  • rozestavěná další budova v dohledu rozestavěná další budova v dohledu
  • opraváři se pustili do opravy bazénu v 14h a tím pádem už člověk musel být opatrný.. opraváři se pustili do opravy bazénu v 14h a tím pádem už člověk musel být opatrný..

Otřesná dovolená, volte jiný hotel!!

Podotýkám, že do Egypta jsem jela letos po sedmé, takže vím, jak fungují, co mohu očekávat a co ne.

Byli jsme zde v době, kdy se sem odvážil málo kdo a doufali jsme proto, že místo nezájmu budeme obletování. Hodně velký omyl..

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Vysloužený hotel, vše obouchané, přímo vedle jídelny rozestavěná kovová konstrukce o velikosti další jídelny, kolem které chodíte denně k bazénům.

Pokoj čistý, denně úklid, za pár drobných máte zvířátko z ručníků.

Ale - přiletěli jsme v pět ráno. Přestože hotel mi skoro prázdný (odhadem 30 hostů) díky nepokojům v Egyptě, nechali nás čekat v hale až do devíti s tím, že nemají volné pokoje!!!

Dodávám jen, že s námi cestovala sestřenice s cukrovkou, což jsme zdůrazňovali a malé děti. Marně.. prostě jsme si počkali.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Opravdu nemám ve zvyku si "vymrčovat", sním prakticky vše.

Ale :

snídaně - smažený, v oleji plavoucí lilek, bramborová kaše ze sáčku, ultratrvdé (opakující se denně to stejné - ve smyslu tvrdosti) pečivo, rýže a ryba , to fakt nedávám

oběd - přestože byl prosto na jídlo velký a "kádí" tam bylo cca 18, zaplněno bylo jen 6, a to v pokračujícím stylu snídaně.. tzn. mastná zelenina v oleji, mišmaš z brambor a zeleniny, rýže, zeschlá zelenina v rohu, ulepená rajčata.. no strašné. Jestli hledáte, jaké maso měli, tak to zhrnu - žádné.

večeře - tím nás dorazili asi úplně. Cca po 5ti dnech přestali vařit úplně a poslali nás do cca kilometr vzdáleného hotelu, abychom večeřeli tam. Nutno říct, že tam mělo jídlo zcela jinou úroveň. Takže se člověk nabouchal nejvíc večer.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Animační program je pouze půlhodinové cvičení v deset na pláži, totéž odpoledne. Žádné další služby tam nejsou.

Co bylo fajn je bar u pláže a bazénu - fungovali dobře, bohužel zavírali přesně v pět. A i kdyby bylo pět a jedna minuta, tak už Vám prostě nenalili.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Tomu jedinému nemám co vytknout. Ale jak říkám, v hotelu nikdo nebyl, takže lehátka volná, ručníky v pohodě, místo vždy u moře i v 10 dopoledne.. Uklizeno, bez odpadků, fajn.

Bohužel - laguna, která je všude jinde udržovaná, je tady nepoužitelná a to pouze z důvodu, že personál vodu nečistí!

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Hned naproti hotelu začíná promenáda s obchůdky, takže fajn.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Volte jiný hotel. Egypt je krásný, ale tenhle hotel Vám ho otráví.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 7 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Renata Valsová: Al Mas Palace Golden 5 UŽ NIKDY !!!!!! - 10. 10. 2013 12:49

Byla jsem v hotelu ve stejné době jako Pavla a plně s ní souhlasím.Musím ještě podotknout,že byla dětem příslíbena zmrzlina ze strany menegra hotelu zdarma.Původně byla totiž v nabídce v rámci programu AL inclusive jak na netu tak v katalogu,jakmile jsme se ozvali,že zmrzlina není,okamžitě byla stažena z info o hotelu na netu.Měla být druhý den,ale nebyla,další den bylo cosi několikrát přemrzlé a poté už jsme se po zmrzlině raději neptali.Ke konci pobytu jsme měli mít schůzku s delegátkou Xenii,čekali jsme na ni marně a když jsme ji upozornili sms,že na ni čekáme,oznámila nám,že změnili delegáta pro tento hotel.Ten se taktéž nedostavil. Takže,až pojedete do Egypta buďte hodně obezřetní ve výběru hotelu.I tento hotel měl téměř nejlepší hodnocení. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání