Napsat recenzi

Příšerný hotel

Recenze hotelu La Rosa Waves Resort Beach & Aqua Park **** (Egypt - Hurghada - Hurghada)

Hodnocení:
průměrně: 1,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 6x
Recenze se líbila: 60 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Děs a běs, nikdy více. Jak může CK posílat své klienty do tohoto hotelu nikdy nepochopím.

Špinavé pokoje, špinavé koupelny a WC, postele rozbité, bez jedné nohy, v koupelně teče ze stopu voda, není toaletní papír, po několika urgencích dodán třetí den. Špinavá koupelna, umyvadlo a vodovodní kohoutek neviděly čistící prostředky hodně dlouho. Pro 3 lidi jeden špinavý ručník a 2 osušky. Na recepci nechtějí nic řešit, dívají se skrz Vás do dálky, delegát se snaží, ale není to nic platné. Náprava žádná. Koš v koupelně a na pokoji během 3 dnů nebyl vysypaný, pokoj ani koupelnu nikdo neuklízel, po pokoji se procházejí švábi. Bazén rozbitý, na mnoha místech vyboulené a roztrhané dno. V bazénu se koupalo asi 5 lidí na metr čtverečný. Většina klientů byli Arabové, a ti se koupali oblečeni do svých civilních oděvů Strava příšerná, stále chyběly příbory, v jídelně špína a řev arabských hostů. Čtvrtý den jsme byli se synem a 9 letým vnukem na vlastní žádost přemístěni do jiného rezortu za tučný doplatek, a převoz jsme si museli zajistit sami. Jiní hosté se stejnými zkušenostmi z nepochopitelných důvodů zůstali.

Ubytování  průměrně (1,7/5)

Ubytování příšerné, špína na pokoji i na WC, neochota personálu cokoliv řešit. Špinavé ručníky i osušky, postele rozbité. V koupelně ze stropu tekla voda, tvořila velkou louži a ta se rozlévala do pokoje až k posteli. Po upozornění na recepci i delegátovi, se přišel nějaký pracovník podívat, odšrouboval stropní víko, zašrouboval a voda tekla dál 3 dny. Na pokojích i jiných českých klientů se procházeli švábi. Koupání jsme si moc neužili, protože jsme stále museli řešit problémy s ubytováním a čekat. Stále jsme museli čekat. Po mnoha urgencích našeho delegáta, nás samých na recepci a na CK Fischer jsme se rozhodli požádat o jiný hotel a tam už začala krásná pohádka. Oba hotely se 4 hvězdičkami a tak rozdílné.

Strava a stravování  průměrně (1,4/5)

Nechutná strava, absence příborů, špinavé nádobí, špinavá jídelna, nedostatek nápojů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Personál hotelu neochotný cokoliv řešit, služby žádné. Bazén malý na počet klientů, dno na mnoha místech vyboulené a protrhané. Arabští klienti se koupali oblečeni do civilního oděvu a byla jich tam naprostá většina.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Moře čisté, pláž malá.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Okolí hotelu docela ušlo.

Celkový dojem  průměrně (1,8/5)

Příšerné.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 40 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání