Napsat recenzi

Hotel navenek pěkný, uvnitř hrůza včetně servisu

Recenze hotelu La Rosa Waves Resort Beach & Aqua Park **** (Egypt - Hurghada - Hurghada)

Hodnocení:
průměrně: 1,8/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2023
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 26 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel je v dobrém místě nedaleko letiště a v centru města. Hotel není rozhodně 4*, ale tak 2*. Pouze pro otrlé povahy.

Ubytování  průměrně (1,7/5)

Na přidělení pokoje jsme čekali celé dopoledne (zřejmě byl čekán bakšiš) a pak jsme dostali neobyvatelný pokoj s výhledem do zdi! Po reklamaci jsme výměnou dostali pokoj v prvním patře, ale s výhledem na rozbité střechy a jakousi krytou zásobovací uličku. Vybavení je starým rozpadajícím se nábytkem, koupelny jsou otřesné, během čtrnácti dnů tekla teplá voda dvakrát, jindy jen odražená, spíše strudená. Přes noc byla voda vypínána.

Strava a stravování  průměrně (1,4/5)

Nejhorší bylo jídlo - stálá nabídka kuře, ale vždy spálené, vysušené. Několikrát hovězí, ale tak tvrdé, že do něj nešla zapíchnout ani vidlička. V nabídce byly i ryby - varianta ryby spálená nebo dušená, kdy na nás z táců koukaly jen smutné oči a kostřičky. Salám odmítl žrát i toulavý pes. Ovoce poskromnu - žluté melouny různé zralosti (spíše nezralosti), dobré pomeranče, občas mandarinky. A přitom vám na pláži mávají před očima krásnými jahodami event jiným ovocem, ovšem jen za dolary. Veškeré pití včetně horkého čaje bylo jen v plastových minikelímcích. Kvalita místního alkoholu byla otřesná, prostě all inclusive zcela podřadné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Vše spíše podprůměrná úroveň.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Malá hotelová písčitá pláž, slunečníky a křišťálově čisté moře byly jediným pozitivem pobytu.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Jde o městský hotel, takže v okolí je množství obchodů.

Celkový dojem  průměrně (1,8/5)

Otřesný hotel pro otrlé povahy.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 40 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Mml: Chyba leží v CK - 20. 1. 2024 7:19

Hlavně prodat ! Nezaplatí hotelům první a poslední den naloží vás po půl noci do letadla, neboť to je levné , pak čekáte. Prodávají hvězdy které neexistují a ty platíš za jejich drzost.Ani hotel kde bylo vše ok není jistota za půl roku reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání