Napsat recenzi

La Rosa Waves Hurgada

Recenze hotelu La Rosa Waves Resort Beach & Aqua Park **** (Egypt - Hurghada - Hurghada)

Hodnocení:
průměrně: 1,8/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2022
Přečteno: 519x
Recenze se líbila: 101 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tak tento hotel už nikdy, ale opravdu nikdy. S tak arogantními barovymi cisniky jsme se zatim nesetkali.

Ubytování  průměrně (1,8/5)

Až 3ti pokoj byl obyvatelny. V prvnim byl silně citit kanal vedruhem nefungovala klimatizace, ani po dvou opravach. Rucniky byli docela zaprane. Uklizeci prijemni a snazili se co mohli.

Strava a stravování  průměrně (1,5/5)

Stolovani a hygiena příšerná téměř žádná. Nebalene pribory byly položené primo na stul. Cistili jsme si je sami. Kelimky polozeny hrdlem na usmudlanem povrchu vedle dvou bandasek s kavou a cernym cajem. Jiny caj jen na vyžádání, a za vsimne. V obchodě jsme si koupili nekolik druhů a vařili si sami na pokoji. U snídaně pak už raději jen vodu s citronem z lahve s balenou vodou. Na snidani jen jedno sladké testo na cca 7zpusobu vesměs ruznobarevnych šneku prelitych lepkavym medem. Absolutně nejedle. Dva druhy jogurtů mely konzistenci, že už neco pamatuji, takže opět nejedle. A tak bychom mohli pokracovat. Ovoce kapitola sama pro sebe. Např. Banany i se slupkou nakrajeny na 2 cm kousky, malinké mandarinky na ctvrtky, atd. Ryby zapečené v nejakem bilem besamelu nepozivatelne. Hovězí a kuře v poradku. Malem bychom pochvalili, ale jak macetou nasekane1/4 kuřete na 4-5 nehezkych kousků, to veme chuť téměř kazdemu. Nebyli jsme jedini, kteří jsme prostě jíst vzdali. Pozitivní na tom je, že máme po takové stravě oba o 2 kg méně. Absolutním průšvihem hotelu jsou bary. Bar u recepce byl permanentně zavřen a pokud byl otevřen, téměř nic neměli. Bar u bazenu otevren ale téměř nic v něm. Bar uschovany za toboganama, byla spíš zasivarna pro 2-3 pracovniky, které jsme si dovolili rušit z mobilovani, hraní her, atd.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Obecny nešvar tohoto hotelu je, že obsluhující nemaji čas obsluhovat. MOBILUJI. My je neustále rušíme nejakym pozadavkem,takže jsou permanentně nastvani. My stravnici bychom se obsloužili sami ale vse je za sklem. Vse je opačně. Co by melo byt hygienicky balene, a ve slupce je bez obalu a krajeno a co bymohlo byt na volno, např. vejce natvrdo, je za sklem. Atd.... no pro normalniho člověka k nepochopení. Delegat se velmi snaží, je zde každý den a neúnavně řeší a řeší..... ale stejně nevyřeší. Hotel to má vše nastaveno tak a tak, a hotovo.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Pláž je hezká, cca 20 dlouha, ale proc 1/4 pláže zabírá přívěsný vozík a vodni skutr, ze ktereho teče palivo, znecistuje pláž a nebezpečně vyjíždí mezi plavajici a snorchlujici. Tento problem resil delegat nekolikrat. Marně.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Kdo si chce užít večerní Hurgadu, nakupy, restaurace, bary, atd., bude velmi spokojen

Celkový dojem  průměrně (1,8/5)

Na prvni dojem hotel vypadá hezky, obzvláště z ulice. Horší je to se zavedeným systemem a manýry hotelu a katastrofální je chování obsluhy v barech. Vlastně jsou vysmati z toho, že nic neni. Jen krčí rameny, vysmivaji se.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 41 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání