Napsat recenzi

Playa Esmeralda Resort

Recenze hotelu Playa Esmeralda Beach Resort **** (Dominikánská republika - Santo Domingo - Guayacanes)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2015
Přečteno: 370x
Recenze se líbila: 563 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Playa Esmeralda je malý resort, ubytování a strava průměrná. Pokud tedy chcete krásné pokoje a pestrou stravu zvolte jiný hotel. Hotel je spíše pro seniory a pro osoby, které chtějí strávit klidnou a ničím nerušenou dovolenou.

Doporučuji tento hotel koupit jako last minute, dá se pořídit i za 28 990 Kč na 11 dní, určitě nedoporučuji kupovat za nějakých 42 000 Kč, jak nabízejí cestovky, tato cena neodpovídá kvalitě hotelu.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Hotelový pokoj skromný, ale čistý. Z naší zkušenosti nemá asi cenu dávat ani spropitné, my jsme nechali dolar, a zapomněla doplnit i vodu :-). Takže i bez spropitného dobře uklidí.

Na pokoji k dispozici ručníky, výměna každý druhý den. K dispozici pouze malý šampón, doporučuji si vzít vlastní hygienické potřeby.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Strava v hotelu je průměrná. Snídaně vždy stejné, jeden druh sýra, jeden druh salámu, vajíčko (jeden den na tvrdo, druhý den volské oko, jeden den omeleta a vše se pak následně opakovalo) + něco sladkého. Ovoce bylo pouze ke snídani, také malý výběr a co zbylo od snídaně, tak k obědu. Obědy a večeře skoro taky to samé, vždy rýže, těstoviny, brambory, nějaké maso, občas ryba, zelenina. Odpolední svačina se opakovala také dokola - párek s hranolky, pizza, nebo toust s sýrem a salámem.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Hotel je malý, žádný velký komplex. Personál ochotný a milí. Animační programy - vždy v 10 ráno strečink, během dne plážový volejbal, petangue, šipky.

Plážové ručníky k vyzvednutí na recepci, každý den možná výměna. Součástí hotelu je malý krámek se suvenýry.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž a moře super. Pláž vždy uklizená a moře krásně čisté a teplé, vhodné k potápění.

Do vody jsou lepší boty, občas ježci, ale spíše dále od břehu.

Nabídka vodních sportů nulová, občas přijedou místní s koňmi a za 500 peso na cca 5 minut se můžete svézt po pláži.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Hotel je čistý a uklizený. Dál od hotelu již tak čisto není, palmové listy, spadlé kokosy, odpadky apod.

Hotel se nachází na klidném místě, nejbližší krám s potravinami nebo bankomat 4 km.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkově dovolená naprosto super. Krásná destinace, i když v okolí odpadky, ale vše odpovídá mentalitě místního obyvatelstva. I když strava v hotelu byla průměrná, nám stačila a vždy jsme si něco vybrali. Pokoje skromné, ale taky stačí.

Pokud chcete strávit klidnou a nerušenou dovolenou doporučuji navštívit tento resort.

Nicméně pokud chcete poznat krásy této země, buď si půjčte auto (jako my, udělali jsme si výlet do Samany a musím říci, že to je nádherná oblast, určitě doporučuji navštívit vodopád El Limon. Auto si ale půjčte pouze tehdy, pokud jste zkušený řidič, místním pravidla silničního provozu nic neříkají :-), a nebo se vydejte do Dominikánské republiky sami, určitě to vyjde mnohem levněji než s cestovkou a místní obyvatelé jsou přátelští.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání