Napsat recenzi

Velké zklamání

Recenze hotelu Serenade Punta Cana Beach & Spa Resort ***** (Dominikánská republika - Punta Cana - Punta Cana)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2024
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 16 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V Dominikanske republice nejsem poprve a jiz jsem navstivila par 5hvezdickovych hotelu v teto zemi a musim rict, ze tohle je nejhorsi petihvezdickovy hotel ve kterem jsem byla. Prirovnala bych ho k prumernemu 3-4 hvezdickovemu hotelu v Egypte.

Ubytování  průměrně (4/5)

Pokoje jsou velmi prostorne, ciste, pohodlne postele a velky vyber polstaru. Co mi teda vadi, je prosklena zed v koupelne, ktera sousedi s pokojem a tak je do ni neustale videt a neni mozne v noci si rozsvitit v koupelne nebo na wc bez toho aniz by clovek vzbudil cely pokoj. Vyhled z pokoje na staveniste, ale to nam nejak nevadilo, protoze cas jsme travili mimo pokoj.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Jidlo bylo velke zklamani. Sice je velky vyber u snidane, obeda a vecere , ale jidlo bylo velmi slabe. Nekolikrat jsme si dali ruzne druhy ryb a mas. - neumeni tyto pokrmy pripravit. Maso nikdy neslo od kosti, vzdy bylo tuhe, suche a neochucene. Maly vyber zakusku. Jidlo se neustale opakuje kazdy den. Za cely tyden jsme si nepochutnali na jedinem jidle. Uz po dvou dnech jsme chodili celkem s nechuti na jidlo a moc jsme se tesili na cestu zpet domu. Ale 100 lidi = 100 chuti

Servis = nikde nejsou volne dostupne pribory a ubrousky, musite porad za nekym behat, aby Vam tyto veci doplnili... vecne bordel v jidle - napr ve zmrzline.

Chvalim ale obrovsky vyber ovoce po cely den

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Bazeny jsou tragicky - vsude voda do pasu , takze si clovek nezaplave a bohuzel si nezaplave ani v mori - nebot i zde je dlouho voda jen do pasu. Z velke vetsiny je more plne chaluch.

Drinky nejslabsi z cele Punta Cany.

Pláž a moře  průměrně (2/5)

Plaz neustale plna ras a chaluch, more velmi melke - voda do pasu i nekolik desitek metru od brehu. V mori je jen mensi pruh ve kterem je voda do pasu a neobsahuje rasy.

Okolí hotelu  průměrně (1,5/5)

Vse se da krasne nafotit, ze vam vase okoli bude zavidet kde jste, ale skutecnost je opravdu bida.

Vedle hotelu je staveniste

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Ten hotel za ty penize a dlouhy let nestoji ! Nejhorsi dovolena a ne zrovna levna. Nikdy bych tento hotel uz nedoporucila

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání