Napsat recenzi

Nejpohodovější dovolená

Recenze hotelu Casa Marina Beach & Reef Resort **** (Dominikánská republika - Puerto Plata - Sosúa)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2012
Přečteno: 946x
Recenze se líbila: 564 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jediná chyba této dovolené byla ta,že byla krátká,nechtělo se nám domů.Asi nejlepší bylo počasí,které bylo podobné našemu příjemnému létu.Sluníčko příjemně hřálo,ve stínu cca. 28 stupňů,pofukoval mírný větřík,v noci teplota klesala na cca.18 stupňů. Nebylo to jako v Egyptě a podobných destinacích ,kde slunce vás neúprostně spaluje a utíkáte před ním,v noci nemůžete spát buď z důvodu velkého vedra nebo hlučné klimatizace.Velmi dobré byly míchané nápoje u plážových barů,kde základ tvořil rum z cukrové třtiny,podávané velmi sličnými mulatkami.Pivo taky nebylo špatné.Každý večer jsme hráli plážový volejbal.Sešla se tam vždy pestrá směsice národů.Po večeři bylo možné navštívit nějaký kulturní program různé úrovně,občas jsme se šli na něco podívat.

Vynikající byl delegát,nevyčerpatelná studnice vědomostí o tomto regionu a celém světadílu ,s tím se člověk jen tak nesetká.Na výletě ,kde jsme jeli 3 hod.autobusem nepustil mikrofon z ruky,při zpáteční cestě to bylo stejné!!!

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Ubytování standartní,jednoduché zařízení pokojů,povlečení čisté,ručníky trochu zaprané,ale když se přihlédne k celkové situaci v této zemi tak byl člověk spokojený.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Tolik dobré zeleniny jsem nikdy nesnědl,myslím ,že jsem ani nepřibral.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Všichni se velmi snažili.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře příjemně teplé,čisté,jeden den velké vlny, každý se mohl dostatečně vyblbnout,další den malé vlny a dalo se dobře plavet..

Pláže čisté,nepřeplněné,lehátek a slunečníků dostatek.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Je to rozvojová země.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Celkový dojem jsem již popsal v úvodním shrnutí.Byla to nejpohodovější má dovolená.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání