Napsat recenzi

Zajímavá dovolená

Recenze hotelu Casa Marina Beach & Reef Resort **** (Dominikánská republika - Puerto Plata - Sosúa)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2014
Přečteno: 650x
Recenze se líbila: 588 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolenou jsme si užili v pěkném prostředí, spokojeni jsme byli i se službami,jídlem a s koupáním v moři i v bazénech. Jen počasí jsme předpokládali lepší, v druhé polovině často pršelo i několikrát denně.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

S ubytováním velká spokojenost. Pěkný výhled, dostatečné vybavení , denní úklid, výměna ručníků bez problému. V noci od cca 02,00-04,30 netekla denně voda.(jinak 5 hvězd)

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Strava s bohatým výběrem, vždy kolem 3 druhů mas, 5 a více druhů ovoce, 2 polévky a spoustu příloh. Dostatek nápojů, víno jen k večeři. Dobrá italská kuchyň. Bary na pláži i uvnitř plné nápojů a s minimálním čekáním na obsluhu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Ve vybavení pokoje nechybělo nic, včetně TV s 50-ti programy a fénu.Úklid pokojů perfektní, výměna ručníků bez problémů, personál ochotný.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře s menšími vlnami,ale koupání pěkné. Pláže čisté,bez chaluh.Lehátek dostatek,některé ne v úplně dobrém stavu.

Slunečníky na jedné ze dvou pláží pro klienty hotelu zdarma. Na druhé jen lehátka.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

V celém areálu se nám líbilo, okolí hotelu je upraveno a denně prováděn úklid.Zajímavá kombinace rostlin a skal. Pěkné zejména bazény.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Celkově jsme byli spokojeni s ubytováním, službami, jídlem i koupáním. 6-ti hodinový zájezd po Puerto Plata se nám zdal za 54 USD trochu předražený (bez občerstvení a hodinu sběr turistů po hotelích).Letecké doprava z Prahy a zpět však katastrofa.Letadlo s malým doletem a nutným častým tankováním.Na cestu zpět a let pro turisty na Kubu dlouhou nezapomeneme.Vlivem poruchy stroje celkový návrat zpožděn o více než 30 hodin.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání