Napsat recenzi

Krásná dovolená v hotelu Sagitta!

Recenze hotelu Sagitta Holiday Village Resort *** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Ruskamen)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 645x
Recenze se líbila: 475 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásná a vydařená dovolená! Byla jsem s tetou poprvé u moře a jsem moc ráda, že jsme se s výběrem místa a hotelu tak dobře strefily. Vyšlo nám počasí, moře bylo teplé, čisté, přístup do něj je pozvolný po oblázkové pláži a kamínky a kameny pokračují i v moři, takže je velmi užitečné až potřebné pořídit si boty do vody a pak se vstupuje bez problémů. Příjemný a usměvavý personál hotelu a v neposlední řadě dobré jídlo formou bufetu, který byl stále doplňován a vždy bylo z čeho si vybrat. Pobyt zde je vhodný jak pro mladé lidi, rodiny s dětmi, tak i pro starší. Každý si zde najde to svoje. Jsou zde i různé animační programy jak pro dospělé, tak děti.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Pokoj nám zcela vyhovoval. Menší, ale naprosto dostačující, útulný. Příjemná matrace a polštář, dobře se nám na nich spalo. Na pokoji je i minilednička a koupelna obsahující vanu, záchod, umyvadlo i fén. Vše vyhovující. Jinak jsme měly pokoj v přízemí, bez balkonu, ale nám naprosto vyhovoval, protože jsme tak nemusely chodit po schodech, jen jsme vyšly, pár kroků a byly venku. U tohoto hotelu je výhoda, že všechny pokoje jsou orientované na moře, takže i ten výhled z okna byl.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Jídlo nám chutnalo. Vždy jsme si vybraly a pochutnaly si. Na něčem víc, na něčem míň, ale vždy jsme se dobře najedly. S nápoji jsme byly také spokojeny - bylo několik druhů (džus jablečný a pomerančový, cola, tonic, ledový čaj a perlivá a neperlivá voda a potěšilo nás, jaké bylo kafe - chutnalo nám, ale více to vařené s tím, že jsme si dolily mléko, než to z automatu. Jen by mohlo být k dispozici i večer - alespoň to z automatu, holt notoričtí kafaři můžou i v noci. A vedle kafe bylo k dispozici i několik druhů sáčkových čajů. A jako bonus: pěkný koutek, kde pizzař dělá čerstvou a dobrou pizzu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Služby, dle nás, fungují, jak mají. Nemáme k nim žádné výhrady. Personál odvádí svoji práci a ještě se na hosty usmívá, pozdraví, poděkuje, co víc si přát?

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž je pár kroků od hotelu. Sestupuje se po betonových schůdkách. Lidí bylo přiměřeně. Někde víc, někde míň. Vždy se ale dá najít "své místečko". Moře krásně čisté. Pláže také, jen semtam nějaký papírek, ale je vidět, že jsou udržované, když už něco, tak je to aktuální, nic letitého. Jen to chce bytelnější matračku na ležení, někdy kamínky docela tlačily do zad, anebo si pronajmout lehátko.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Okolí hotelu pěkné, krásné hory, můžete se i vydat na výlet směrem vzhůru, kde je hodně různé zeleně a domečků, jen nescházet z hlavní cesty (prý jsou tam hadi) a vzít s sebou dostatek pití.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Buď jsme měly štěstí nebo to tam tak prostě funguje i díky té atmosféře, že se i lidé k sobě navzájem slušně chovají, respektují zabrané místo na pláži (stačí nechat osušku a na ní kameny), podrží dveře, když jdete s nápoji apod. A hlavně nemusíte trnout strachy, jestli se vám něco neztratí, když se jdete koupat. Určitě se chceme na toto místo vrátit a když ne příští rok, tak někdy v budoucnu určitě! Rozhodně mohu s čistým svědomím doporučit ostatním.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 21
z 22 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání