Napsat recenzi

Naše dovča

Recenze hotelu Sagitta Holiday Village Resort *** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Ruskamen)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 223x
Recenze se líbila: 283 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

První dojem byl celkem zvláštní, ale ne špatný. Byli jsme zvědaví co bude následovat.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Měli jsme zaplacený bungalov, jelikož máme 2 děcka a udělali jsme dobře. I když první dojem na bungalov zněl --- pionýrská chatka??? Později jsme však za něj byli rádi, protože jsme měli klid a děcka mohla kolem pobíhat a co jsme ocenili, že každý bungalov měl klimatizaci. Jen to sociální zařízení by chtělo kapku zrenovovat? Né že by bylo rozbité nebo špinavé, ale své už něco pamatuje.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Stravování bylo velice dobré. Výběr byl hezký i když malinko jednotvárné. Trošku kreativity by neuškodilo. Jinak super

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Co se týká vybavení celkem dobré. Jen nás zarazilo, že třeba na fotkách byl i bazén, který však byl vypuštěný? Hodně jsme ocenili mladá děvčata, která měla na starosti animační program. Měli to velice hezky zmáknuté, obzvláště večerní dětskou diskotéku, která klidně mohla být o trošku delší. Myslím si, že 30 min. pro rozjeté děcka je trošku málo

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž???? Byli jsme v Chorvatsku, takže kamínek?? Moře nádhera to nesklame.

ČISTO!!!!!!

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Nám vyhovoval klid od každodenního ruchu a zhonu. V celém resortu bylo velice čisto a bezpečno s ohledem na děti, která si tu mohla v klidu pobíhat. Jediné co mě překvapilo trošku nemile, že tu chybělo dětské hřiště, zvlášť pro ty menší děti. Bylo tu zde jen velké hřiště i když na více druhů sportu, však spíš pro dospělé, nebo starší děti

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Nám se líbilo. Jeli by jsme znovu

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 21
z 22 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání