Napsat recenzi

Penzion Grgič - Promajna, provozovatel Jozo a Helena M.

Recenze hotelu Penzion Joze (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Promajna)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 747x
Recenze se líbila: 446 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Penzion Grgič Penzion Grgič
  • klimatizace klimatizace
  • TV TV
  • lednice na chodbě lednice na chodbě

Penzion Grgič nás opravdu velice zklamal, ubytování a stravování neodpovídalo vůbec tomu, co nám bylo slíbeno, je to ostuda a to samotných provozovatelů. Majitelé mají za cíl ošidit ubytované na stravě a ubytování - minimální porce jídla, z kterých se dospělý muž opravdu nenají, jsou podávány dětské porce. Snídaně stále stejné a bufetové nejsou. Ubytování BEZ KLIMATIZACE (podkrovní pokoj) - trčely nám jen dráty ze zdi a televize na pokoji také NEBYLA, lednice umístěna na chodbě pro dva pokoje najednou. Balkón celý den rozžhaven od slunce, někteří neměli ani slunečník, penzion je narychlo a špatně postaven. Opravdu sem už NIKDY, HORŠÍ JÍDLO A UBYTOVÁNÍ JSME NEZAŽILI.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Malý podkrovní pokoj s balkónem na MS, bez klimatizace - trčely nám dráty ze zdi a bez TV - také jen přípojky ve zdi, prý jim je ještě dodavatelé nepřivezli (za dobu 2 let co penzion stojí? - LEŽ, nemají to tedy uvádět jako součást vybavení, když to tam NENÍ). Lednice byla na chodbě a byla pro dva pokoje najednou. V pokoji jsme neměli stolek, takže jedna židle co tam byla, byla na nic, a to jsme tam byli 2 osoby. Koupelna + WC - v pořádku, po dotažení odpadu u umyvadla, z něj voda již neprotékala. Odpadky nikdo nevynáší celý týden, museli jsme sami a ručníky byly malé, pro každého jeden a na celý týden. Nikdo tam neuklízí pokoje, nezametáno.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Snídaně: stále stejné pečivo, bylinkový čaj, káva, marmeláda, nutela pro děti, máslo, na talířku vždy měl každý připravenou porci pomazánky, další den třeba sýru a salámu, bylo k snídani dokonce i lečo (pidi porce) bez uzeniny. Nelze snídani považovat za bufetový stůl, když mám připraveno, co mám jíst. Žádné jogurty, ovoce - NEEXISTOVALO.

Večeře: polévkový bufet - NEBYL, byla vždy jen jedna polévka, kdo přišel trochu později, nabral si jen vodu bez masa a nudlí, polévka byla i připálená. Výběr ze tří jídel byl, ale porce dětské, dospělý chlap se nenají, kopeček rýže a tři kousky masa v omáčce, rybí karbanátek velikosti švestky. Dezert k večeři malá nektarinka, pláteček melouna. Jídlo bylo velice mastné, kuchaře tam snad ani nemají a vaří tam celá rodina, co provozuje také ubytování. Stalo se také, že jedna paní našla v jídle střep porcelánu z rozbitého talíře - prý se omlouvají, rozbil se jim talíř, tak jídlo přebrali a zřejmě znovu naservírovali - to se nedělá a jídlo se přeci vyhazuje a nedává zpět klientům, bylo tam mnoho dětí a ty ho mohli klidně spolknout.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

žádné

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláže v centru letovisku přelidněné, ale kdo chce klidnější pláže cestou na Bašku Vodu nalezne, moře čisté, nabídka vodních sportů, lehátek. Vstup do moře pozvolný vhodný pro děti.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Možnosti procházek na Makarskou a do Bašky Vody - promenády. Obchody v centru letoviska dostačující, klidnější letovisko. Restaurace, zmrzlina, obchody s jídlem, pekárny, obchody s dárečky a oblečením, stánek s ovocem a zeleninou, pošta, trafika v centru letoviska, kousek od pláže a 200m od ubytování.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Pláže, moře, okolí spokojenost. Ubytování a stravování nedostačující, neodpovídající nabízenému, je to opravdu ostuda.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 19
z 26 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání