Napsat recenzi

Hezká dovolená

Recenze hotelu Apartmánový dům Jordana (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Baška Voda)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 244x
Recenze se líbila: 434 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolenou jsme si moc užili. Moře krásně čisté, počasí akorát (žádný pařák, ale příjemné počasí), pršelo pouze jeden den, který jsme využili k výletu na Biokovo s horou Sv.Jure. Určitě doporučuji jet do této lokality mimo sezónu ( turisty hodně oblíbená destinace).

Ubytování  průměrně (3/5)

Velice kladně hodnotím přístup paní domací, která mluvila lámavě česky a byla neskutečně milá. Měli jsme sebou pejska s kterým po předchozí domluvě nebyl ohledně pobytu žádný problém, navíc se za psa nic neplatilo. Pokoje čisté, vybavení starší, ale poměr cena/kvalita určitě odpovídalo. Sprchový kout by mohl mít jen nějaký závěs, jelikož v koupelně chyběl a po sprše byla v koupelně pokaždé trochu potopa :-D Bohužel jsme chytli pokoj v přízemí s okny na dvorek, který bylo možno využít všemi hosty. Tudíž pokaždé když jsme si otevřeli okno, slyšeli jsme hluk a ostatní hosti nám koukali dá se říci skoro do postele :-D Nebýt těchto dvou elementů, hodnotím ubytování opravdu kladně....!!

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Jídlo bombové, přístup obsluhy taktéž. Snídaně formou bufetu (človek si vždy něco vybral) a večeře možné vybírat ze 4 jídel (co jídlo to super). Večeře se skládala z polévky, hl.jídla a dezertu + možnosti vybrat si v bufetu saláty.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Bezva. Příjemní, milí a hodní. Nejvíce hodnotím bezproblémový přístup k domacím mazlíčkům!!!!!

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře náááááádherně čísté, pláže taktéž, navíc bylo fajn, že po pár metrech byla psí pláž. Využili jsme možnost zapůjčení vodního skůtru - (bomba). Doporučuji určitě boty do vody. Slunečník jsme měli vlastní a neskutečně ho ocenili. Jediný problém byl v tom, že pláž na to, že byl červen, byla už tak celkem plná...

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Apartmán situován v těsné blízkosti hotelu ve kterém bylo stravování. Do centra městečka cca 3 minutky, kde byli všechny restaurace a bary...:-) Hned o pár kroků dál, hlavní pláž a když by člověk pokračoval dále následovaly by menší soukromé plážičky.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Byla to super dovolená. Určitě se jednou plánujeme vrátit!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání