Napsat recenzi

Retro návrat do Jugoslávie 70 let

Recenze hotelu Katarina Hotel **** (Chorvatsko - Kvarner - Selce)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 550x
Recenze se líbila: 397 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Parking před hotelem Parking před hotelem

Souhlasím s recenzí Ládi a Káji,parkování otřes-recepční nám povolila zaparkovat na místě "No Parking" na parkovišti hotelu, naštěstí nám za celý týden auto neodtáhli. Kdo chce zažít retro dovolenou, tak je to hotel pro něj - zastavil se tam čas.Avizovaná klimatizace pouze na recepci buď vůbec není, jak tvrdí, nebo celý týden nefungovala. Výtahy absolutně nejsou schopny pojmout kapacitu hotelu, čekání na výtah i 15 minut,kabinky malé, dusné, větráky výtahu fungovaly vždy tak hoďku, přestupování, aby jste se dostali z pokoje do jídelny.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Pokoj standartní, čistý,těžké prašné závěsy,koberec v celém pokoji,nábytek a vybavení v retro stylu,ale ve velmi zachovalém stavu, postele v pohodě. Pokoje bez klimatizace,ledničky. Stará TV, na kterou jsme ani nekoukali- CK avizovala SAT TV, ale ve skutečnosti pár chorvatských programů a nějaké německé.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Ve velkých vedrech se jídelna mění na saunu,personál jídelny nerad otvíral dveře na terasu.Špatná organizace při podávání jídla, dlouhé fronty u bufetových setů, které byly krátké, dali se používat z obou stran,ale z nepochopitelných důvodů povolil personál používat jen jednu stranu - proto ty fronty. Desert (zákusky) jen pro prvních pár příchozích v 19.00.hod. pak vůbec nedoplňovali. Avizované alko a nealko nápoje k jídlu byly v dostatečném množství, pouze 1x došlo pivo v průběhu večeře. Zmrzlina porcovaná číšníkem (3 kopečky),ale mohli jste si jít vícekrát.Jinak jídlo celkem pestré, chutné, sice se opakovalo, ale to u 3 hvězdičkového hotelu není nic neobvyklého. Se stravou jako takovou jsme byli spokojeni.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Klimatizace prakticky žádná,recepce většinu dne prázdná, taktéž bar u recepce, který obsluhovala žena neurčitého věku, která pravděpodobně pracuje v hotelu už od jeho založení, nevkusně a přehnaně zmalovaná, neochotná.Jednou jsme si chtěli dát kávu na baru, nemohli jsme ji sehnat (seděla v zázemí recepce) a když vylezla, tak nám velmi neochotně prodala kávu, maličko jsme z ní měli i strach, bouchala s nádobím a bylo zcela jasné z jejího chování, že ji obtěžujeme. Pokoje uklízeny vždy včas a kvalitně, doplňovány ručníky, toaletní potřeby,uklízečka ochotná, milá, pracovitá (8. patro hotelu).

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž pěkná - betonová, schody do moře i se zábradlím,v jednom místě i písečná, ale - navezený písek a je to písek stavební (hrubý, bílý,drobné kamínky), moře čisté.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Oba bazény před hotelem s mořskou vodou, bazény čisté,okolí bazénu rovněž,slunečník za 20Kn na celý den, v areálu bazénů venkovní restaurace. Oba bazény už nejsou dávno jen pro hosty hotelu, chodí tam zdarma kdo chce, ale nikdy nebylo "natřískáno". Jinak okolí hotelu taky v pohodě, čisté,uklízené pravidelně.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Na to, že jsme my češi chorvatům po válce zachránili "prdel" tím, že jsme tam jako první začali jezdit spolu s bratry slováky se chorvati (jak personál hotelu,prodejci, restauratéři a pod.) k našim národům chovají už bez nadšení a berou nás jako druhořadé a naopak lezou "do zadku" němcům,švédům,angličanům. Měl jsem ten subjektivní pocit v Selcích, možná jinde v Chorvatsku tomu tak není. Prošli jsme mnoho restaurací jak v Selcích, tak v Crkvenici a pouze jediná měla jídelní lístek v češtine. Jinak všechny nabídky (menu, info, letáky, reklama, propagace akcí a pod.) pouze HR,D,GB,I a někde i maďarsky.Celkově hotel i služby odpovídají ceně a kvalitě hotelu (3 hvězdy),ale známým ho nedoporučím, doporučil bych ho maximálně soudruhům z KSČM.I na hotelu a jeho okolí je vidět zavedení elektronické evidence tržeb, která se chystá u nás.Zavřené objekty, kde kdysi byly prodejny,kavárny,zmrzlina,jídlo a pod.Účtenky dávají,ale ne všichni jak tvrdí u nás Mr.Babiš- bez účtenky jsem koupil meloun, broskve na tržnici, jednou i zmrzlinu. Slunečník občas s účtenkou, občas bez.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kvarner - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání