Napsat recenzi

Dovolená v pohodě

Recenze hotelu Katarina Hotel **** (Chorvatsko - Kvarner - Selce)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 377x
Recenze se líbila: 404 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Selce je malé,ale příjemné městečko,které nám ke strávení dovolené zcela vyhovovalo.Hotel Varaždin má opravdu nejlepší časy za sebou, ale s tím jsme počítali a také tomu odpovídala cena zájezdu.

Důležitá pro mě byla čistota hotelu a kvalitní stravování a s tím vším jsme byli spokojeni.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Pokoje jsou vybaveny starým nábytkem,ale postele byly kvalitní a měli jsme úžasný výhled na moře.Velkým minusem je absence klimatizace.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Snidaně se brzy omrzí a postrádala jsem zeleninu,ale večeře byly vynikající.Fronty tam byly na pár minut a nikdy nebyla jídelna přecpaná.Vyhovovalo nám,že jsme měli určený stůl po celou dobu pobytu.Zákusky nikdy nechyběly a pořád se doplňovaly a to jsme někdy odcházeli až před 21 hod.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Personál byl příjemný.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Moře čisté,ale pláže přeplněné,jako by všichni letos chtěli být v Chorvatsku.Set 2 lehátek a slunečníku stál 70 kun,za městskou pláží dokonce 90 kun,což už bylo hodně přehnané.Jinak bylo všude čisto a uklizeno.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Líbila se mi poloha hotelu,kousek od centra Selce a asi 30 min. od Crikvenice.takže jsme si večer užívali procházky podél moře.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Máme Chorvatsko rádi,takže jsme si dovolenou užili.Byla to docela levná dovolená a tak jsme od hotelu žádné zázraky nečekali a kromě chybějící klimy jsme byli moc spokojeni.Byli jsme rovněž na výletu na Plitvických jezerech a to bych v sezoně moc nedoporučovala.Bylo tam příšerné množství lidí,celou trasu jsme chodili v zástupech a neměli čas si tu krásu vychutnat.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kvarner - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání