Napsat recenzi

Wellnes víkendový pobyt v penzionu Zlobice

Recenze hotelu Penzion Zlobice (Česko - Zlínský kraj - Zlobice)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2018
Přečteno: 266x
Recenze se líbila: 238 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0

K našemu životnímu jubileu jsme dostali voucher a těšili jsme se na romantický víkend s wellness pobytem. Dnes ( 21.10.2018) jsme se vrátili a to, co jsme zažili v tomto penzionu byla víc než katastrofa ! Již nikdy více !

Ubytování  průměrně (2,4/5)

Dopředu jsme si objednali 2-lůžkový pokoj (avizovaný ve voucheru a potvrzovacím emailu). Byl nám přidělen apartmam 8+1, v katastrofálním stavu. Vybydlený starý nábytek, co dům dal, nehrající televize v jídelně, trčící elektroinstalace ze zdi a sociální zařízení ani nechci komentovat. Pod pohrůžkou slíbeného 2 lůžkového pokoje nám majitel vydal klíče od 2 lůžkového pokoje Comfort s doplatkem, který jsme uhradili. Nezapomněl nám však zdělit, že ve voucheru je pouze pokoj standart !!

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Strava nebyla špatná, První večeře vývar+knedlíky,svíčková+ dezert. Druhá večeře však bez polévky, pouze prso plněné šunkou, bramborová kaše+dezert. Při otázce, proč není v menu polévka nám bylo stroze odpovězeno, že prostě dnes polévka není. Snídaně velmi strohé, ale dalo se z toho najíst. Každý den míchaná vajíčka, nikdo však za 3 dny na všech stolech nedoplnil slánky, které byly mimochodem všechny prázdné, abychom si je mohli dosolit. Výběr z čajů pouze černý a mátový, víc nic.

Avizovaná "restaurace s denním provozem" nefunguje, prostě se tu nevaří a jiná restaurace ve vesnici není. V restauraci není nápojový lístek, nejsou ceny ani na baru ani u nápojů v lednicích. Servírka jen krčí rameny. Takže si objednáváte a ceny zjistíte až u placení.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,1/5)

Při prvním pohledu vše OK. Postupně zjišťovány nedostatky. Zmiňovaná degustace vína nebyla v avizovaném sklípku, ale ve velkém sále, který slouží způli jako skladiště všeho, co se zrovna nepotřebuje. Jinak pán, co degustaci prováděl věděl o čem mluví, moc pěkné. Bowling další katastrofa, Všude přítomné skladiště všeho. Hned vedle dráhy dvě staré skříně za nimi postel s naházenými matracemi, stoly a židle. Jediné, co bylo pěkné je wellness centrum, nicméně paní provozní, která má funkci 5 v 1 neví co dřív, takže zmatky. Lítá mezi wellness, barem restaurace a kuchyní. Všechny nedostatky, které zákazníci hlásí se snaží vyřešit s úsměvem a ochotou. Jinak personálu velmi málo: recepční, kuchařka, pomocnice, provozní a barmanka. Zoufale zde chybí trvalá údržba, jelikož spoustu věcí je zničeno a evidentně to majitel vůbec neřeší . V mezipatře pokálené okna od ptáků, kteří mají hnízdo nad oknem. Parapet plný exkrementů.

Pozor !! Fotky na netu neodpovídají skutečnému stavu věci !

Na našem pokoji byla vypálená žárovka v lampičce, chybějící sklo na lustru v koupelně, rozbité otvírání sprchovacího koutu. Při vstupu do pokoje zápach z odpadu. To vše by člověk spolkl, ale největší problém : netekla nám celý víkend teplá voda !!! Pouze velmi letní.Když jsme toto hlásili paní provozní, bylo nám řečeno, že majitel kotel nastavil na 55 st. a že řekl, že to musí klientům stačit. Problém však není v teplotě, ale v tom, že zde jsou namontovány směšovací baterie (ne pákové) a ty fungují pouze za dostatečného provozního tlaku v systému. Jinak nedokážou teplou vodu namíchat. Protože si nás stěžovalo více, tak prý bude náš vzkaz předán majiteli.

Samozřejmě majitel o tom musí dávno vědět, nebyli jsme určitě první, kdo na to upozornil ! Takže pane majiteli, nutno vyměnit směšovací baterie za pákové a budete mít po problému !

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Zlobice jsme nenavštívili, nebyl důvod. Navštívili jsme Kroměříž, moc krásné město .

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Katastrofa. Pan majitel by si měl častěji penzion projít a nad jeho stavem se hluboce zamyslet. Když dnes pročítám staré recenze cca 1 - 2 zpět, vidím, že problémy se stále opakují, takže evidentně je nikdo neřeší !!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 13 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Zlínský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání