Napsat recenzi

U Cerneho Orla v Telči

Recenze hotelu Hotel U Černého Orla (Česko - Vysočina - Telč)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 206x
Recenze se líbila: 388 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Museli jsme prijet ve spatnem obdobi, kdy hodne pokulhavala obsluha, respektive chybelo dost lidi ze staleho personalu, coz celkovy komfort a dojem dost podrazi.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Pekne ,pohodlne a ciste postele s prijemnym povlecenim.Pokoj vcelku usel, snad jen pani uklizecka (chudinka, samotna na ten velkej hotel) nestihla douklidit. Koupelna cista, ale polovinu dveri ze sprchoveho koutu zrejme nekdo odnesl.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Kuchyn tento hotel posunuje nahoru,co jsme ochutnali tak bylo dobre. Od mistnich jsme sice po 10 minutach ve meste slyseli jedine - ,,tam nejezte !! Ubytovani docela dobre, ale na jidlo chodte jinam. Tuto pomluvu bych asi nepotvrdil, jidlo bylo dobre - kdyz uz se k nam dostalo. Snidanim formou svedskych stolu take nemame co vytknout.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Pobihajici pan Provozni,cisnik,vrchni cisnik,skladnik a recepcni v 1 osobe prez jeho velkou snahu nezvladal chod restaurace a hotelu. Po prijezdu k nam probihajic kolem prazdne recepce tento muz zady promlouval at prijedem vecer, protoze to ted neni mozne (proste ted to nejde) . At zaparkujem kde chcem treba venku (zakazy stani a parkovani) a tech nekolik hodin nez vse pripravi jdem nekam na kafe. Nakonec se nam ubytovat povedlo drive nez vecer. Mladik, ktery pomahal u vecere v obsluze (mmj syn majitele) doneseni uplne jineho piti po me namitce, ze to je neco jineho a ze mi toto nechutna, rekl ze ,, chlastu nerozumi a pokud se po tom NEZBLEJU tak to tak hrozny nebude" mne opravdu pobavil.Tez mi vysvetlil, ze vetsinu polozek co je v napojovem listku nevedou-ze je to tam jen tak. Ovladal jazyky a vzhled mel reprezentativni,jen by potreboval dat kurva do latě. Pak s objednavkou na jidlo si odbehl na druhou stranu namesti s nejakymi asijci jim zarizovat hotel u konkurence. Zachranila to vse uzasna pani cisnice, ktera s pokornou omluvou a humorem vse dala do poradku. V podobnem duchu to slo i dalsi dny, bez polevky servirovani hlavniho jidla s naslednou otazkou ,,jak tedy s tou polifkou" prosby o platbu s cekanim jako na smrt...tu cisnici uz jsme bohuzel nepotkali. Nejsem zadny fajnsmekr, ale tohle bylo na mne moc. Ohledne sluzeb-kola nam dali do smluvene garaze a auto druhy den vecer i na slibovane parkoviste, ktere se uvolnilo, jinak jsme si ho platili ve meste. Objednavka masazi z nabidky uvodni stranky na netu neni mozna, protoze maser se odstehoval nekam do Prahy-sakra (take to tam psali jen tak) . 2 hvezdy davam panovi s neskutecnou snahou o udrzeni hotelu nad vodou a tomu andelu s blond vlasy co odvratila nas znechuceny odchod bez vecere.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Hotel je krasna budova zasazena do pohadkoveho namesti Telce,vnitrni prostory hotelu jsou take na urovni. Opravdu krasne mesto a okoli. Jen z okna jsme se pres sliby na to namesti nepodivali. Divali jsme se ze 2 metru na zed vedlejsiho domu.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Uf,jak rikam vic kvalifikovanych lidi a asi dobry. Zatim tedy 2 hvezdy. Jeste jsem chtel dat 3 hvezdu inspektoru Clouseau-byli jsme totiz zahlednuti u konkurence, zvykajic neco v puse, tak na recepci byl mensi vyslech. Ale tedy pro shrnuti-my by jsme sem vic jak 200km po druhe pro tento zazitek nejeli.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 18
z 44 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Vysočina - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání