Napsat recenzi

veliké zklamání!!!! 23.11.2018

Recenze hotelu Hotel Medlov (Česko - Vysočina - Nové Město na Moravě)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2018
Přečteno: 676x
Recenze se líbila: 257 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0

Pobyt v hotelu Medlov jsem dostal od přítelkyně jako dárek k narozeninám.Ubytovali jsme v pátek 23.11.2018 od 14 hod.Na hotelu a v okolí hotelu nebylo co dělat,využili jsme městské lázně 7 km od hotelu,kde to bylo super.Vrátili jsme se před 18 hod na večeři a byla tam hrozná zima,jelikož hotel nevytápěl!!!!Na pokojích byla taky zima a když jsem se ptal na recepci,bylo mi řečeno že hotel má podlahové vytápění,ale k ničemu jelikož od podlahy

se vůbec netopilo!!!!! Topení v jídelně i u lobby baru byli studené,být na večeři v zimní bundě i na baru,mi příjde hodně smutné!!!!Na pokojích jsem si přitápěl puštěnou sprchou,at se to trochu vytopí,spali jsme v teplakách a v mikině!!!!!!!.Druhý den ráno opět zima!!!!Hrůza,děs!!!

Náš pobyt na hotelu skončil druhý den ráno a museli odjet,protože se to nedalo!!!!Majitel hotelu samozdřejme na hotelu vůbec nebyl.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Hrozná zima,přes zdi bylo všechno slyšet i jak si někdo potichu povídá a nepřišlo mi to jak hotel ,ale spíš ubytovna!!!!Televize na pokoji byla úplně k ničemu,jelikož nešel žádný kanál a ani ovladač tam nebyl!Nábytek byl starý,poničený a koberec špinavý

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Jídlo bylo super, nešlo tomu nic vytknout ,ale ani to jídlo nezachrání tu zimu na hotelu

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Zima,zima a zima!!!!nechápu jak to může majitel provozovat v takovém stavu,měl by se stydět ,vůbec jim nejde o pohodlí lidí,ale aby vydělával na lidech-hnus!!!!

U baru jsme měli degustaci 5druhů rumu,kde nás měla obsluha seznámit s danými druhy rumů,ale tak se nestalo,nalili nám to,donesli dort a beze slov obsluha odešla.

Musím pochválit příjemný personál na recepci.Hotel nabízí 10% slevu na strašidelné bludiště v Jihlavě cca 50km od hotelu a přes hodinu cesty,což mi příjde jako nesmysl.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Okolí hotelu bylo hezký,ale spíš na pobyt v létě,tam hotel aspon nemusi topit!

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Pobyt na hotelu mi nepřišlo jako hotel kde bych se zrelaxoval,ale jako ubytovna a spíš ubytování pro důchodce.Hotel je pro mladý lidi nevhodný.My jsme zaplatili za dva 2500 Kč s tím ,že jsme měli večeři a 1 pobyt přes noc a druhý den museli odjet,radši si připlatit a využít jiný hotel,absolutně NEDOPORUČUJI!!!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 33
z 68 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Vysočina - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání