Napsat recenzi

Krásné prostředí, které vedení hotelu nedokáže zhodnotit

Recenze hotelu Hotel Astra **** (Česko - Středočeský kraj - Tuchlovice)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 125x
Recenze se líbila: 474 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Hotel je umístěn v krásném lesním prostředí a v klidu od civilizace, blízko Praze, snadná dostupnost.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Rozměrově jednolůžkový pokoj se dvěma postelemi. Od boku postele ke zdi bylo na obou stranách asi 50 cm. Postel neskutečně vrzala, takže se člověk nevyspí. Před pokoji s okny k recepci jsou ráno před recepcí kuřácké dýchánky, takže ranní budíček od kuřáků je zajištěn. Obkladač obkládající koupelnu by potřeboval useknout ruce. Byl schopen použít přeražený a neúplný obklad a doplnit ho štukem.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Gastronomiská hitparáda se nekonala. Mnohý učeň uvaří lépe. Jídlo zasytí, ale člověk si nepochutná. Snídaně skromné. Ani jeden den nebyla u snídaně zelenina - rajče, okurku, salát....kuchař nezná. V červenci kuchař používá mraženou zeleninu do polévky! Pivo je teplé. Hotel o tom ví, ale nekoná nic. Knedlíky kupované, nikoli vlastní.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Hotel potřebuje lepší vedení. Manažer nefunguje. Jednoznačně slabé vedení způsobuje, že hotel chátrá a na první pohled je vidět, že by se zde uživilo několik údržbářů. Hotel žije z podstaty. I skromný hotel může být udržovaný a "vyvoněný" a něčím zajímavý. Bazén dojem nespraví. Obsluha v restauraci příjemná, bohužel nemají vytvořené podmínky ke své práci.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

U rybníku v Kamenných Žehrovicích mají v rybářské hospůdce lepší pivo, než v hotelu. Je to hezká a příjemná procházka.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

V okolí Prahy je ve stejné cenové kategorii o mnoho více kvalitnějších hotelů a penzionů.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 6 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Daniela Štampferová: Zrudné - 28. 10. 2022 0:40

Múj první dojem byl před rezervací na internetu celkem dobrý, Ale skutečnost za cenu na noc pokoje byla šokující. Smrad chcanek po celou dobu pobytu. Několikrát mi byl někdo s personálu, byť instalatér v pokoji bez mého vědomí, a přesto jsem měla na pokoji doklady a elektroniku a věci. Při předání pokoje, pokojskou byl pokoj prý v pořádku. Při vstupu do pokoje nefungovala baterie od záchodu,. a páka od umyvadla byla obráceně nastavena, kde studená voda byla doleva a teplá voda doprava. Když jsem oznámila v podzimním chladném období, že na pokoji není teplo. Bylo mi řečeno, že není topná sezóna. A že s tím není, co dělat. v okamžiku, když jsem opoustila pokoj, byl někdo mi v mém pronajatém pokoji, a bylo mi řečeno, že je to normální. Úklid funguje bez oznámení klientky dopředu. Jak se zachce. Prý to je normální běh tohoto hotelu. Spýš se zdá být né čtyřhvězdičkový hotel, ale jako nejhorší kategorie ubytovny pro dělníky a cikáni, či ukrajinců a ukrajinek! reagovat

Daniela Štampferová: Ohavné - 28. 10. 2022 0:45

Na komunikaci s majitelkou, na stížnost na tento vážný problém hned po několika minutách po ubytování. Mi bylo řečeno, jestli se mi něco nelíbí, tak mám jít na ulici,.To doslovně mi bylo řečeno!!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Středočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání