Napsat recenzi

Svatba v Modré stodole 30.7.2022

Recenze hotelu Hotel Relax Park Modrá Stodola **** (Česko - Praha a okolí - Praha)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2022
Přečteno: 102x
Recenze se líbila: 91 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0

Naše svatba proběhla 30.července 2022 v Modré stodole a bylo to nejlepší rozhodnutí, které jsme pro náš velký den mohli udělat!

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Ubytovávali jsme docela velké množství osob, pokoje byly velmi hezké, čisté a vše bylo nachystáno dle plánu.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Jídlo bylo perfektní- měli jsme obědový raut, večerní raut a druhou večeři v klubu Alcatraz. Celý den jsme slýchali jen chválu, všichni se výborně najedli. S paní majitelkou bylo možné si dopředu vymyslet různé varianty jídel, takže jsme rauty doplnili o jídla dle našich konkrétních představ.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Využili jsme od Modré stodoly navíc svatební dort, fotografa, DJ a shisha koutek a vše bylo na jedničku.

Po celou dobu svatby byl personál velmi milý, paní majitelka byla přítomná celý den a ochotná všechny případné detaily vyřešit ad-hoc.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Okolí Modré stodoly je krásné a klidné. Hosté s dětmi obzvlášť ocení dětské hřiště a trampolínu.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Měli jsme cca 100 hostů, využili jsme prostory vnitřní a vnější terasy a bylo to kapacitně úplně ideální. Vypadalo to, že bude pršet, což nás samozřejmě mírně znervózňovalo, ale paní majitelka měla vymyšlené různé suché varianty, takže jsme se v náš svatební den nemuseli o nic starat.

Paní majitelce a celému týmu velice děkujeme, že nám umožnili náš den prožít se vší spokojeností!

Manželé Šíšovi

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 13
z 25 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Praha a okolí - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání