Napsat recenzi

Svatba v Hotelu Modrá Stodola Horoměřice

Recenze hotelu Hotel Relax Park Modrá Stodola **** (Česko - Praha a okolí - Praha)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2022
Přečteno: 214x
Recenze se líbila: 71 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Před pár dny jsme v hotelu měli svatbu pro 72 lidí. Ve výsledku jsme s průběhem spokojeni, vyskytlo se však dost problémů, které za danou cenu svatby (v našem případě přes 300tis) prostě nejsou akceptovatelné a případné zájemce o svatbu zde by mohly odradit...

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Hotel je moc krásný a moderně vybavený. I nejlevnější pokoje jsou krásné, natož pak svatební a druhé apartmá, které jsou opravdu luxusní. Všude čisto, k dispozici je i WiFi.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Jídlo bylo výborné. Ať už občerstvení před obřadem, oběd, svatební dort (my jsme měli objednány cheesecaky, které byly opravdu vynikající) nebo raut či závěrečná pozdní večeře, kde si zejména guláš hosté opravdu chválili. Lehce průměrná byla maximálně kachna, kterou jsme měli na oběd, jinak vše ostatní bylo vynikající

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Personál hotelu hodnotím samostatně bez majitelky. Všichni, kteří nás celý den obsluhovali byli velmi příjemní, milí a ochotní. Nebyl s čímkoli problém a vše co jsme si poručili, tak ochotně splnili. Barman v klubu Alcatraz nás také ochotně obsluhoval až do 3 do rána.

Nádherné jsou celkové prostory hotelu - pro svatbu jak dělané. Hlavní sál navíc v roce 2022 prošel obrovskou rekonstrukcí, kdy z něj byl odstraněn bowling a hostina s veselkou a v našem případě i obřad jsou dělány už v něm a je to opravdu nádhera!

Stejně tak krásné byla i výzdoba a všechny květiny.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotel nabízí obří parkoviště pro víc jak 60 aut což není samozřejmost a jen tak jinde to nenajdete. Součástí areálu je také krásná zahrada, která je pro obřad jak dělaná. Bohužel my jsme v říjnu již museli mít obřad uvnitř. Venku u parkoviště je také dětské hřiště a další dětské houpačky. Kdy dispozici je i jak krytá, tak nekrytá terasa.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Celkový výborný dojem bohužel sráží chování managementu hotelu, který se snaží doslova vystříkat z hostů každou korunu. V průběhu roku se několikrát změnila svatební koordinátorka. Ta první byla výborná, druhá se představila pouze mailem a třetí už v jednání vystřídala přímo majitelka. První nevýhodou je, že hotel má špatné vztahy s místním úřadem, takže matrika v hotelu neoddává a musíte tak využít služby apoštolského faráře, což je nejen velice zdlouhavý proces plný pohovorů a dotazníků, ale také finančně náročnější... Další problém vidím v tristní emailové komunikaci. Po konci první svatební koordinátorky byly domluvy e-mailem opravdu zlo. Odpověď hotelu v lepším případě trvala pět dnů. Jindy i víc jak týden. Když se však řešily zálohy, to odpovědi chodily i v ten samý den večer. V objednávkových tabulkách byly ze strany hotelu také opakované chyby. Přitom osobní domluva s paní majitelkou byla vždy bezproblémová a nebyl problém se na čemkoli domluvit. Jenže když člověk platí několik set tisíc, potřebuje mít všechno sepsáno a domluveno v mailu a to je prostě bohužel problém. K celkovému dojmu nepřidá ani fakt, že i po roce stále komolili moje jméno... Jako největší problém pak vidím fakt, že se hotel snaží do poslední chvíle naplnit všechny možné termíny a tak je možné, že v největší sezóně budete mít před sobotní svatbou v pátek jinou svatbu a to si opravdu nedokážu představit, jak se to dá stihnout. My totiž celý pátek využily na kompletní přípravy dlouho do noci! Stejně tak díky tomuto faktu hotel do poslední chvíle blokuje jiné pokoje a druhý apartmán a vy tak ani 3 dny před svatbou nevíte, jestli druhý apartmán a pokoje, které jste si den před svatbou zaplatili, budete mít k dispozici. Šílené. Stejně tak hotel trvá na ubytování pro hosty v den svatby až od 15:00, teprve při opravdu malé obsazenosti umožní ubytování ne dřív jak v 13:00. Hrozné... Nicméně i přes tyto nedostatky jsme si svatbu opravdu užili a hosté byli obrovsky nadšení. Bohužel management hotelu nám dal poslední ránu v závěrečném vyúčtování. Platili jsme dopředu za 77 hostů, z nichž nakonec dorazilo jen 72. Management přesto nejen, že nám rozdíl v ceně nevrátil, ale dokonce nám ještě vratnou zálohu 15 000 ponížil o 1500 Kč za čepování piva Plzeň, které přitom mělo být součástí placeného nápojového paušálu (nápoje za cca 125 tisíc, přesto si hotel dovolí ještě naúčtovat 1500 za čepování Plzně). Což je opravdu neuvěřitelné.

Dalším velkým negativem bylo přepracování zasedacího pořádku, o čemž nás majitelka informovala až den před svatbou. Přestože jsme posílali zasedací pořádek několik týdnů a hned několikrát mailem, nikdo se nám neobtěžoval říct, že stoly budou nakonec jinak a tak zasedací pořádek, který jsme měli vyrobený na dřevěné desce za několik tisíc byl úplně k ničemu :/

Toto chování sráží naprosto zbytečně celkové dojmy z jinak výborného hotelu. Člověk by to neměl ani potřebu úplně řešit, ale když platíte jako my za svatbu tak velkou částku (330 tisíc) a ještě hotelu vyděláte další desítky tisíc na ubytování ostatních a útratě na baru mimo nápojový lístek, tak je takové chování managementu prostě nepřijatelné. Jinak je hotel ale opravdu nádherný a svatbu zde doporučujeme, jen si s paní majitelkou vše dopředu ujasněte na 120%

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 13
z 25 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Praha a okolí - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání