Napsat recenzi

Rozčarování z neuvěřitelně ošklivého jednání paní majitelky

Recenze hotelu Hotel Relax Park Modrá Stodola **** (Česko - Praha a okolí - Praha)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 6x
Recenze se líbila: 48 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Měli jsme zde svatbu, hostinu a přespali v hotelu. Kalkulace jídla a pití se několikrát reklamovala, než konečně zvládli poslat předem domluvenou cenu a nikoliv částku o dost vyšší. Personál byl během svatby a hostiny milý a vstřícný, občas se čekalo déle na dodání objednávky, ale celkově to bylo v pořádku. Paní majitelka nám dávala během dne jasně najevo, že jsme malá svatba a tedy nezajímavá, ale korunu tomu nasadila až další den. Během focení jsme zapomněli na židli venku, kde se konal obřad polštářek na prstýnky. Na ztrátu jsme přišli až odpoledne doma. Několikrát jsme tam volali na celkem tři tel. čísla, z nichž jedno bylo "non stop recepce", dále jsem napsala i e-mail, ale zcela bez reakce. Další den jsme tam odpoledne museli zajet, když se nikdo neozval, neboť polštářek má pro nás citovou hodnotu. Našli jsme tam velmi milého pána, který chystal další akci, ale i tak se nám snažil pomoci. Zjistil, že polštářek je zamčen spolu s židlemi a kolega, co má jediný klíč od tohoto prostoru, má dovolenou a přijede v pátek. Během tohoto zjišťování, kam se polštářek poděl, zavolal i paní majitelce. Ta netušíce, že my stojíme přímo vedle něho, mu řekla, že "Neví, kde to je, nezajímá jí to a ať nás pošle pryč". Zůstali jsme jako opaření nad tou neuvěřitelnou arogancí a nekorektním přístupem majitelky. Pán z toho byl nesvůj, neboť věděl dobře, že jsme to slyšeli. Omluvně se usmál a volal dál. Nakonec nám slíbil, že polštářek hned v pátek osobně vyndá, a bychom tam nemuseli zase jezdit, zašle nám to v balíčku. Své slovo dodržel a hned po víkendu polštářek doručili. Po krásném zážitku ze svatby zůstala hořká pachuť a rozčarování z ohavného jednání paní majitelky. Takže navzdory milému personálu...sem už nikdy více.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Hezké pokoje

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Dobré jídlo

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Hezký hotel

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Ulice, non stop letadla

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Celkový dojem bohužel zkazil přístup paní majitelky.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 13
z 25 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Praha a okolí - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání