Napsat recenzi

Velké zklamání

Recenze hotelu Hotel Slunný Dvůr (Česko - Olomoucký kraj - Jeseník)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2022
Přečteno: 276x
Recenze se líbila: 104 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Byli jsme ubytováni v únoru 2022. Za mě velké zklamání. Máme za sebou již několik wellness pobytů a tento bych zařadila jako jeden z nejhorších. Jediné, co se mi zde líbilo byl vzhled hotelu a pokojů.

Služby na podprůměrné úrovni - v ,,uvítacím,, baru od rána do večera seděla provozní - či majitelka(nevím) a neustále se zaměstnanci řešila pracovní záležitosti. Hudba v baru, ač by vykouzlila úplně jinou atmosféru, nebyla. Tudíž všichni, co si přišli posedět třeba u láhve vína, museli šeptat, jelikož bylo slyšel každé slovo. Bar měl provozní dobu od 10-20h (velké mínus). Když jsme přišli do baru před 19:30 už bylo zamčeno. Na mou otázku, proč jsme se již do baru nemohli dostat mi provozní sdělila - že šetří elektřinu !!!! a raději zavřeli.

Co se týče wellness - naprosto miniaturní prostory, voda ve vířivce vlažná - bylo to dost nepříjemné, vířivka fungovala na 50%. Masáže průměrné a jelikož jsou umístěny za stěnou vedle wellness centra, během masáží bylo slyšel každé slovo, které si návštěvníci říkali.

Jídlo - bych ohodnotila jako velmi podprůměrné. Snídaně velmi omezený výběr, po pár minutách již nemáte z čeho vybírat a personál průběžně jídlo nedoplňují. Večeře formou rautu - tak to byl opět propadák....výběr jen z brambor a těstovin a 1 druh masa...

Tento hotel je za mě vhodný pro turisty, kteří ráno hotel opustí a vrátí se jen na přespání. Mrzí mě to o to více, že jsme pobyt dostali jako dárek.... A jsme velmi zklamaní.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

V pokoji chyběla mini lednice.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Velká bída, malý výběr.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Průměrné vybavení, obsluhu bych uvítala aktivnější, rychlejší.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Pěkné

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Zklamání

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Ivanka: Recenze - 11. 3. 2022 17:50

Byli jsme velice spokojeni, nádherné prostředí,. vlídný personál a chutné jídlo.Pan masér za 1. reagovat

Michaela: Perfektní relax - 22. 1. 2023 15:36

Maximální spokojenos ,snídaně bohatý výběr, večeře výborné musím zdůraznit že jejich brokolicový krém je naprosto luxusní, masáže byly luxusní relax ubytování na úrovni jen jedna malá chybička ve velnes chybí odpočinková místnost s lehátky. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Olomoucký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání