Napsat recenzi

Zotavovna ROH z roku 1984 - nový název hotel Petr Bezruč

Recenze hotelu Hotel Petr Bezruč ** (Česko - Moravskoslezský kraj - Frýdlant nad Ostravicí)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 1 151x
Recenze se líbila: 444 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Proti dostupným dobovým fotografiím nalezeny dva rozdily 1.jiná barva fasády 2.plastové okna a balkonové dveře,které se dají zavřít jen pomocí násilí. Dvě recepční středního věku patrně nastoupily již v roce otevření zotavovny soudě dle vstřícného přístupu k rekreantům,kteří jsou ihned v den nástupu šokování. Vstupem do pokoje standart boj o přežití začíná.Podobný nábytek už asi nikde neseženete.Dle informačního videa běžícího na kanále 0 si můžete objednat masáže nebo welnes vytočením příslušné tel.klapky.Potíž je v tom,že na pokoji není telefon.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Po první přeživší noci by už asi princezna na hrášku nebyla schopná pohybu.Koupelna má obrovské umyvadlo,které se v 80 letech montovalo do paneláku na WC,ale je tam sprchový kout a padající malba ze stropu.WC odpovídá roku 1984,ale pozor dobře živení rekreanti si budou muset vysadit dveře,aby mohli spokojeně usednout na trůn a vykonat potřebu.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Začneme nastupem - večeře

Stůl pro čtyři má nachystané 4ks lžíce,2ks vidlička a 1ks nůž.Pokud potřebujete ke stravě další vybavení musíte si ho sehnat.Personál asi nepočítá s tím,že ne všichni jedí doma jen bagrem.Polévku Vám nikdo nedonese musíte se obsloužit donáškou sami.První den jsme čekali na druhý chod asi 40 minut.Druhá večeře byla rychlejší stihli jsme to za cca 25 minut,ale musíte najít ideální stůl.Snídaně žádná změna první den jídelna plná již v 7:30 druhý den v 8:45 místo bez problému,ale mizerný výběr a došla voda na čaj. Ještě jedna poznámka ke snídani než stačíte dožvýkat první krajíc chleba je u Vás obsluha a chce odnést nádobí.Asi mají strach o Vaše zdraví,aby náhodou jste se nepřejedli.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Zotavovna ROH

Personál na některých (mladších) je vidět snaha.

Signál Wifi jen na balkoně,ale jen pro hodně trpělivé hackery.

Televizní ovladač je zablokovaný - domácí kutil si poradí a bude sledovat více a kvalitněji naladěných programů.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,2/5)

V létě není sníh.Nemohu soudit.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Příroda - jako celé Beskydy pěkná. Večer zavřete okna asi se topí na teplou vodu smrdí plastem. Nevěřte fotografiím na netu je to fotomontáž.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Naštěstí jsme platili přes slevomat.Za plnou cenu,která má být podle ceníku na náš pobyt to bylo na žalobu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 133
z 271 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání