Napsat recenzi

Retro hotel Petr Bezruč

Recenze hotelu Hotel Petr Bezruč ** (Česko - Moravskoslezský kraj - Frýdlant nad Ostravicí)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 339x
Recenze se líbila: 478 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vzhledem k tomu, že jsme pohodáři, nechtěli jsme si nechat kazit pobyt a tak jsme se snažili vše zlehčit a dělali jsme si z toho srandu,...ale jinak, jedním slovem HRŮZA

Ubytování  průměrně (2,6/5)

My jsme tedy měli na pokoji relativně čisto, ale když si chcete sednout na záchod, tak máte problémy zavřít dveře..., naprosto hnusný závěs v koupelně, který pamatuje ještě dobu ledovou. Postele takové, že jsme ráno vstávali celí rozlámaní. Televizi nekomentuji. Pokud si chcete v soukromí užít s manželem večerní pohodu v posteli a nechcete aby Vás u toho sousední pokoje měly možnost sledovat, tak si závěsy rozhodně nezatáhnete a nebo jen na část okna. Dveře pokoje zavřete s velkými obtížemi, děti na nás neustále pokřikovali, ať je zavřeme, že jim to nejde. Na chodbách špína a neútulno... Kluk to ohodnotil slovy: "Mami, tady by se dobře točil horor." (slova patnáctiletého kluka)

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Jíst se to dalo, ale to je tak vše, co se na to dá říct.... Snídaně naprosto příšerné - pokud přijdete hned ráno, nemáte si kam sednout, pokud přijdete později, už si nemáte možnost namazat ani rohlík máslem, protože snědené jídlo se zásadně nedoplňuje, nemluvě o tom, že neustále chybělo nádobí, takže jsme chodili ze snídaně zásadně nenapití, protože "ulovit" si hrneček či skleničku byl nadlidský úkol.

U večeře jsme čekali i 45 minut, než jsme dostali jídlo. Personál neochotný, bylo jich tam málo, takže nestíhali, byli otrávení již od pohledu... Příbory jsme také vždy sháněli, protože na stole se čtyřmi místy vždy jen 2 vidličky a dva nože... Takže si sežeň, kde chceš a nebo možná jsme si měli přinést vlastní...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Vybavení stařičké, ale kdyby bylo vše čisté, tak to dokážu přehlédnout.. Personál nemá cenu komentovat, protože takový přístup jsem ještě nezažila.. Jen pár historek pro pobavení:,

Tak tedy snažili jsme se ubytovat:

To takhle stojíme ve frontě již téměř hodinu, když už lidi stojící přede mnou začali "brblat", že teda by je zajímalo, jak to tam mají zorganizované! A paní na recepci se postavila, složila ruce na prsa a velmi zvučným hlasem, aby to slyšeli všichni přítomní čekající povídá:

"Přijeli jste do retro hotelu, tak co chcete!!!!!!! Tak si prostě vystojíte frontu jak za komunistů na banány". A byla s námi hotová..

Paní lázeňská totální neochota.

Slečna, která kasírovala peníze za pití, které si koupíte k večeři také "zaperlila": měli jsme platit 114,- Kč, manžel slečně podává 1 000,- Kč se slovy "120" a slečna nám vrátila 980,- Kč!!! My, staří pitomci, jsme šli za slečnou a že se spletla, že nám vrátila o 100,- Kč více a hodně milá slečna nám neřekla ani "polib** **. Okamžitě jsme litovali toho, že jsme jí tu stovku šli vrátit.

Další historka na recepci:

Paní jsme dopláceli pobyt, tentokrát se také ošidila o 370,- Kč, ale to už jsem si řekla, že mi může milá paní být ukradená, když neumí počítat.

A další historka v kavárně:

Kavárna totálně zakouřená, takže nic moc pro děti...

Opět při placení: byla jsem hodně šikovná podařilo se mi vylít zbytek červeného vína po stole.. Pan číšník v kavárně přinesl účtenku, já jsem si hned sypala popel na hlavu, že jsem tam udělala nepořádek a číšník kouká na tu účtenku, co nám přinesl a povídá: "Jo aha, Vy jste měli ještě víno??!" A to už jsem nevydržela a vyprskla jsem smíchy... Omlouvám se..

Takže shrnutí: personál příšernost, ale chápu, že pokud zaměstnanci nemají pořádné vedení, tak je jim všechno jedno a o nic se nesnaží.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,2/5)

neposoudím, pobyt v létě

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Opět bohužel děs a hrůza... Tráva dva metry vysoká, neudržované okolí, fasáda příšerně oprýskaná, žádné hřiště pro děti o lavičkách nemluvě.. Večer si sednout ven a dát si pivko či víno, nemyslitelné.

A už to tu všichni vzpomínali, pro hosty parkoviště placené.. Pro náhodné turisty při útratě nad 200,- Kč zdarma:-DDDD No, tak to Vás pobaví už při příjezdu na obrovské ceduli.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

NIKDY VÍCE!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 133
z 271 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání