Napsat recenzi

recenze Petr Bezruč

Recenze hotelu Hotel Petr Bezruč ** (Česko - Moravskoslezský kraj - Frýdlant nad Ostravicí)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 458x
Recenze se líbila: 448 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

při čtení recenzí jsme byli dost zděšeni, ale myslím že to tak hrozné není. Byly jsme na pobytu na začátku srpna 2013 Jako velké mínus si myslím, že je placené parkování ( ještě když si po cestě čtete na cedulích, že pro neubytované hosty při útratě nad 200 Kč je to zdarma). To člověka vytáčí už když přijíždí. Dále bych změnil vstupy do bazenu v celou hromadně. Trochu mi to připomělo rekreace ROH. Celkově je ale v hotelu snaha věci zlepšovat. U tohoto kolosu, který musí být neskutečně energeticky náročný oceňuju snahu

Ubytování  průměrně (2,6/5)

vybavení pokoje je zastaralé, ale bylo tam čisto. zase tam byla vidět snaha věci vylepšovat. Plastová okna, opravené topení, televize, vyměněné některé věci v koupelně.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

jídla jsme se po recenzích báli hodně, ale mě osobně oba dva dny chutnalo. K večeři byla volně k dispozici polévka. Jídlo nemělo nijak velkou porci, ale po polévce mi to stačilo. Desert byl kus perníku. Snídaně byla švédský stůl. Vybrat se tam dalo a i doplňovali. Viděli jsme již v jiných hotelech mnoho lepších švédských stolů, ale také mnoho horších:-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

vybavení hotelu je většinou z roku výstavby (1984), ale chápu, že renovace stojí nějaké peníze a je potřeba to dělat pomalu. Za cenu, kterou jsme zaplatili jsme byli spokojeni. Personál byl ochotný. Paní u bazénu by mohla být méně přísná například co se týká zouvání bot:-)

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

nádherné. Lysá hora je perfektní

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

hotel bych doporučil s upozorněním, že je to spíše levnější kategorie. Ale i ta má svou cílovou skupinu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 133
z 271 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání