Napsat recenzi

Tam se zastavil čas...

Recenze hotelu Hotel Petr Bezruč ** (Česko - Moravskoslezský kraj - Frýdlant nad Ostravicí)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2021
Přečteno: 234x
Recenze se líbila: 126 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

... a to doslova. Všude na zdech, kde visí hodiny, tak nefungují :-)

Hotel na moc krásném místě a má velký potenciál, aby byl luxusním hotelem v centru Beskyd. Ovšem před několika lety se tam zastavil čas a i veškerá snaha o hotel pečovat a vylepšovat prostředí a služby. A je to opravdu velká škoda!

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Hotel je veliký, ale zastaralý. Pokoje však čisté. Pouze úklid na pokoji po dobu ubytování nedělají. Za 4 dny nám nevynesli ani jednou koš.

V restauraci jsou židle špinavé od ptačího trusu a na okenních parapetech se válel hmyz.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Snídaně formou bufetu. Je na nich vše základní. Snídaně byly dobré.

Večeře formou polopenze. Vyberete si vždy při večeři jídlo na následující den ze tří druhů. Chuťově bylo jídlo dobré. Polévka a mouční je vždy jednotný.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Personál hotelu je moc milý, ale nejsou profesionální. Pouze dělají, to co mají.

Služby typu vířivka, sauna, bazén tam nečekaně jsou. Ovšem vrátíte se opět o několik let zpět....

V sauně je obrovský kovový kotel. V bazénu zrovna na červencové svátky vyměnili vodu, takže nemohl být využíván, to až po 3 dnech. Dlažba kolem bazénu je rozbitá. Vířivka je vana pro dva a trysky jsou velmi slabé. U bazénu jsou dveře na terasu, ale na tu se nesmí. Je to veliká škoda. Stačilo by jen zamést, vytrhat plevel z dlažby a rozložit venkovní nábytek, který je tam složený.

Na terasu by bylo skvělé jít i po sauně, i když je to dál. Když totiž vylezete ze sauny, máte možnost se pouze vysprchovat ve sprše, která je společná s lidmi u bazénu a na kraji této sprchy jsou dvě bílé plastové židle a ty slouží pro relax po sauně.

Kdyby byla na terase lehátka, bylo by to mnohem lepší!

Z dalších služeb jsme využili bowling, který byl fajn, ale druhé partě na druhé dráze přestal monitor v půlce fungovat.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Opravdu v přírodě, pod Lysou horou. Pracovníci hotelu by se mohli starat o již zmíněnou terasu.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Nečekali jsme luxus, takže zklamaní jsme nebyli. Ovšem zůstávám v údivu, že se vedení hotelu nesnaží prostředí vylepšit.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 133
z 271 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání