Napsat recenzi

Prý se máme hlavně zamknout

Recenze hotelu Hotel Petr Bezruč ** (Česko - Moravskoslezský kraj - Frýdlant nad Ostravicí)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 736x
Recenze se líbila: 367 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

To, že nás nečeká luxus ani standard, jsme věděly. Že bude jídlo na úrovni bufetu na nádraží taky. Ale, že se budeme bát...tak daleko má fantazie nesahala, abych si něco takového dokázala představit.

Nedefinovatelný počet polských, slovenských, rumunských, romských dělníků ubytovaných v polovině hotelu (dvě patra)- naprosto legitimně jako v UBYTOVNĚ. Hluk, smrad z jídla co si klohnili v kuchyňkách, vyšší level - smrad z cigaret co kouřili před hotelem a večer i na chodbách, podnapilost...večer neskutečný kravál, chlapi kouřící po chodbách...opilí...ale a zejména: co jsme do hotelu vlezly, na nás čuměli, gesta, i oslovování, bály jsme se v podvečer vyjít do lesa. Dostalo se nám rady, ať se zamkneme, že si nic SNAD nedovolí a taky poznámky: "vy jste jen spolu, bez chlapa? No ježiš".

Něco tak odpornýho jsem nezažila, strávily jsme noc a druhý den odjely, kdybychom byly autem utekly jsme obratem. Skutečně jsme se bály.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

starý ošuntělý nábytek z dob minulých, úzké závěsy, prošlapaný koberec...vykvechtlané zásuvky, na hranici bezpečkosti, protékající wc, promáčklá dvířka do - asi stoupaček, sprchu jsme nepoužily. ...

Strava a stravování  průměrně (3/5)

večeře na úrovni slabšího buferu, před tím jsme si mimo "rozvrh" daly polévku, měly jsme velký hlad a proto ji snědly. Byla na hranici poživatelnosti, za jiných okolností bych ji vrátila, polévku dcery s párečky od snídaně taky, páchlo to...

Snídaně stndardní.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

vybavení- no snad žádné, služby- nemohu soudit, bazén proběhl v rychlosti, paní byla moc hodná...myslím se taky bála....recepční-jedna vtipná ("no dlouho neviděly pohledné baby no...sem jezdí spíš důchodkyně, víte jak to je s chlapama"), druhá se nám snažila pomoci i nabídnout ubytování v klidnější části. Celkově personál zoufalý ze situace, do které jej majitelé dostali...smutné!!!!!

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

neudržované

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

elementární hrůza

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 133
z 271 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Peťka: Lituji Vás - 16. 9. 2015 22:38

je to politování hodné,taková situace.Tento hotel by potřeboval hodně peněz na zkvlitnění vybavení atd.Nebo zavřít.To se jen tak v dnešní moderní době nevidí.To je zkažená dovolená. reagovat

eva jandová: děs a hrůza - 23. 9. 2015 7:41

s tímto hotelem to jde od desíti k pěti,bazén byl tentokrát teplý,ale špinavá odporná voda,u snídaně pozorující starý číšník,jídlo katastrofa,večere jako za starých časů ve škole,míchané brambory polité mastnotou,tuhé vepřové-jediné plus nádherná příroda-jinak hrůza reagovat

Lotos: Ano, vše jak popisujete - 23. 9. 2015 9:38

Ano, vše jak popisujete. Neví jak při Vašem pobytu, ale mě mnohem víc než hnusné brambory děsilo osazenstvo hotelu...to si myslím je daleko za čarou..... reagovat

Jana: Smutné - 25. 9. 2015 18:41

Tento hotel jsem navštívila když ho ještě vlastnila OREA a patřil k těm nejlepším, před dvěma lety jsem ho navštívila znovu a musím říci jedním slovem, katastrofa. Nevím kdo ho ted vlastní a je to škoda. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání