Napsat recenzi

Resident Harrachov - Krkonoše, 8 dní, pobyt s all inclusive

Recenze hotelu Resident Harrachov **** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 435x
Recenze se líbila: 448 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkový dojem - dobrý

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Přáli jsme si apartmá s balkonem, jsme 3 a pobyt jsme měli nejdelší, na 8 dní - bohužel nás ubytovali do malého apartmá, bez balkonu. Párům přidělovali větší pokoje..Nelogické. Při požadavku na lepší pokoj nám recepční sdělila, že bohužel je vše plné..Celý pobyt v pokoji jsme protrpěli, jelikož nad námi byli ubytované zřejmě zvířata! Neustálý dusot, běh a dupání dětí, v noci pláč..Mám také dítě, ale máme režim. Toto není kritika na apartmá, ale doporučení majitelům, aby mysleli také na to, že si lidé jezdí odpočinout a mnozí se také pořádně vyspat, což u nás to opravdu nebylo možné..RODINY S DĚTMI BY MĚLY BÝT UBYTOVANÉ V PŘÍZEMÍ!

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Snídaně uspokojující, ale 8 dní jíte to samé - párky, volské oko, o salátech nemluvím, ty nebyly žádné, pouze nakrouhané rajčata, okurky a paprika. Dále zde najdete jogurt, máslo, džemy, pečivo, ovoce, sladké, šunka a sýry, káva, džusy..Chtěla bych dát důraz na džusy, není to žádná kvalita - nalévaly se džusy Aro. Obědy - výběr z 5 menu, bohužel každý den 5 samých jídel s 1 jídlem navíc, + 2 dcl nápoje. Tedy pokud jste na dovolené 8 dní, jíte jídla stejná třeba ob den..Co na to říct? Doma vaříme pestřeji..Na výběr byly každý den penne s kuř.masem a špenátem, řízek, segedín, sladké jídlo, rajská a špagety. Moukou zahuštěné polévky a uvařené z toho, co den předtím zbylo..! Doporučili bychom více druhů jídel na výběr, alespoň pro delší pobyty.

Večeře - servírovaná polévka, servírovaný druhý chod, dezert. Celkem spokojenost.

1x za pobyt máte na výběr večeři při svíčkách, s vlastním výběrem jídla do 250 kč/osobu při programu all inclusive. Poslední den jsme si tedy vybrali Fondy (pro oba pouze cca 200 g kuřecího, vepřového masa na opravdu mini kousky si sami napícháváte a opékáte na stole v hrnci s olejem) + k tomu pro dva dospělé dostanete 1 talíř hranolek. Efekt tohoto večerního ceremoniálu působí opravdu hezky, nicméně nečekejte plné žaludky, když jste labužníci. Hodnota tohoto jídla dohromady byla zhruba 250 Kč celkově, určitě ne na jednoho. Objednali jsme si tedy porci hranolek navíc, bohužel za námi pak přišla nesympatická číšnice, která po nás žádala úhradu hranolek za 49 Kč..Toto byla opravdu poslední kapka! Nemluvě o tom, že jsme nedostali ani polévku, ani dezert..Den předtím jsme dezert nedostali taktéž..Obsluha často na takové věci zapomínala. Nejsme si jisti, zda-li ne schválně..A my nejsme zvyklí si stále o něco připomínat. Nabízené služby mají být v kvalitním podniku samozřejmostí, ne na vyžádání!

Na výběr alkoholu je: kozel 10st, vína - ta byla moc dobrá, vermut, becher, vodka, fernet, AJ..ŽÁDNÉ MÍCHANÉ NÁPOJE! Obsluha si zřejmě chtěla urychlit proces s donáškou alkoholu, proto předchystávaly vybraný alcohol na bar, s tím - vemte si co chcete. Ovšem se zjevně nepočítalo s malými muškami octomilkami, které se rády ve víně koupaly..Po nezkonzumování alkohlu se víno slévalo zase zpět do pet láhví..Asi ne moc hygienické že?

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Výhrady jsou hlavně k personálu! Denně v restauraci obsluhovalo 5 číšnic, které se proměnlivě na směnách střídaly. DÁMY - HODNĚ VÁM CHYBÍ ÚSMĚV NA TVÁŘI, COŽ DEMOTIVUJE VĚTŠINU HOSTŮ DÁT VÁM NĚJAKÉ DÝŠKO. JEDNOU JSME TO ZKUSILI A NIC NAVÍC SE NEDĚLO..Dýška jsme tedy vůbec nedávali, vlastně nikdo z hostů..Jinak mezi jídly byly opravdu velikánské prostoje! Obvykle jsme chtěli večeřet v 19h, než nám donesli polévku bylo tak půl 8 a než jsme celkově dojedli, bylo třeba 8h. A to nebyla plná restaurace. Kámen úrazu byla celková neorganizace v restauraci. Všichni dělali všechno. Jedna číšnice se přišla zeptat co požadujeme, druhá přinesla talíře, třetí jídlo, čtvrtá odnesla a mezitím se ty předchozí přišly zeptat, jestli jsme už jedli..Prostě absolutní zmatek! Byli jsme svědkem hostů vedle u stolu, že jedna číšniče přinesla nápoje, pán je zaplatil a druhá přinesla to samé za chvíli. Při odvětku hosta, že už nápoje dostal, mu bylo jednou opravdu nesympatickou číšnící sděleno "tak je máte ještě jednou!!!" Prostě totální zmatek, místy i drzost. Kvalita personálu a organizace se nerovná celkovému dojmu residence..Obsluha by měla na sobě zapracovat.

V balíčku jsme měli masáž na masážním křesle, rybičky, solná jeskyně - v tomto jsme byli spokojení. Dále whirpool - na kapacitu celého resortu je opravdu tento whirpool malý! Po několika dnech byla voda kalná a při představě, kolik se tam vykoupe lidí...to fakt ne, zvlášť nevhodné pro děti. Sauna i infrasauna pěkná, vyhovující.

Každý pátek a sobota je kino pro děti s popcornem a colou. V pátek to proběhlo v pořádku, v sobotu jsme si museli kino sami pustit, syn popcorn ani nedostal. V salonku seděla zjevně známá paní od majitelů, u které spal v kočárku její syn..Byli jsme ze salonku vykázáni: "prý se nebude pro jedno dítě promítat" To byl opravdu no comment! Když jsme se tedy s naším natěšeným synem na promítání zvedli, že nic nebude, sdílející paní v salonku se slitovala a synovi kino nakonec pustili..Bez popcornu, bez coly :-)

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4,6/5)

Bylo léto, sjezdovky jsme nevyužili :-)

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Prostředí v Harrachově je opravdu krásné, využili jsme lanovku na Čertovu horu, bobovou dráhu, promenáda v městečku je také okouzlující, měli jsme i zapůjčená kola zdarma, takže jsme projeli i cyklostezky. Vyšli jsme skokanský můstek - ten pohled stojí za to, dále doporučujeme mumlavské vodopády, hornické muzeum a prohlídku sklárny.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Celkově jsme strávili krásnou dovolenou, s vyjímkami chyb lidských faktorů byla dovolená parádní. Děkujeme :-)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 17
z 27 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání