Napsat recenzi

Naprosté zklamání

Recenze hotelu Resident Harrachov **** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2018
Přečteno: 182x
Recenze se líbila: 322 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel se tváří jako čtyř hvězdičkový, ale odpovídá tomu pouze cena, ale jinak nesplňuje téměř nic co bych si od čtyř hvězdičkového hotelu představoval

Ubytování  průměrně (4,2/5)

První dojem je, že pokoj je temná kobka, kde všude je nedostatečné osvětlení. (možná proto, aby nebyl vidět zbytek)

poškrábaná podlaha, poničené tapety některé kusy vybavení jsou pocákané od barvy, prosezené sedačky, manželská postel jsou dvě jedno lůžka sražené u sebe a ještě tak, že každá matrace má jinou tvrdost a přes noc se mezi nimi tvoří díra jak se odsunují od sebe. Poničené žaluzie, všude prach. Povlečení mělo na sobě neidentifikovatelné skvrny, "čisté" ručníky na sobě měli skvrny od zaschlé krve. Televize přijímala pouze českou televizi, novu, primu, dva německé sporty a jeden rakouský kanál. A to ještě tak, že se obraz každou chvíli rozpadal. Internet spíše nefungoval, než fungoval (připojení na wi-fi v pohodě, ale následné načítání stránek třeba i seznamu většinou skončilo chybou) No a jako třešnička na dortu ve "vybavené" kuchyňce kromě nádobí, vařiče, ledničky a rychlovarné konvice nebyl ani sáček čaje, nebo kávy.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Večeře v ceně spočívala v denní polévce, která byla notně přesolené, a výběru ze dvou minutek. Obsluha se ani nezeptala jestli chceme něco jiného, a věci jako nápojový lístek s cenama, nebo nedej bože jídelní jsou zde asi sprostá slova.

Po hodině čekání na dvě minutky jsme dostali opět extra přesolené jídlo, kde přílohové brambory byli skoro ledové.

Snídaně formou bufetu byla taktéž žalostná. Starý chléb, studená vajíčka a spousta věcí vypadala, jako by byla ze včerejší snídaně.

A na vzdory tomu, že v uvítacím dopise bylo psáno, že restaurace je otevřená od 12:00 - 22:00 tak když jsem tam šel kolem 14 tak tam byla cedule že je otevřena až od 15

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Ze služeb sauna,soulná jeskyně, bazén a masáž jediné co se alespoň přiblížilo očekávání byla sauna, i když zde bylo více druhů sauny, ale personál se s vysvětlováním moc neobtěžoval, a masáže, které celkem ušly, ale solná jeskyně byla temná, studená kobka se suchým vzduchem, které byla přecpaná lehátky. Bazén s vířivkou byl naprosto příšerný. Ve sprchách ani na záchode ani kousek mýdla, voda vysloveně ledová, protiproud nefunkční, sauny mimo provoz a prostředí orezlé a celkově působící zanedbaně.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Příjezd do hotelu přepažen závorou s tím, že parkování v areálu je za 150 kč/noc a v budově 300 kč/noc, nebo před areálem v místech označených zákazem vjezdu. Ale pro zjištění kde teda auto odstavit člověk musí někde provizorně odstavit auto, pak jít přes půlku areálu na recepci, a zde se dozví, že má jet do zákazu vjezdu.

Areál je obehnán vysokými stromy, takže pohled mimo areál je prakticky nemožný tudíž veškerý výhled z okna je omezen na cca 10 metrů.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Mizerné ubytování, mizerné služby a nepříjemný personál neochotný cokoliv řešit.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 17
z 27 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání