Napsat recenzi

Údiv nad některými příspěvky a vlastní zkušenost

Recenze hotelu Dvorská bouda (Česko - Královéhradecký kraj - Vrchlabí)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2014
Přečteno: 472x
Recenze se líbila: 511 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • zrána z okna pokoje zrána z okna pokoje
  • minus 17 minus 17
  • zvečera zvečera
  • a zvečera:-) a zvečera:-)
  • Sněžka a Studniční od Bufetu (0,5 km) Sněžka a Studniční od Bufetu (0,5 km)
  • Výrovka Výrovka
  • porosty vzbuzující fantazii porosty vzbuzující fantazii
  • listopad 2013-cestou ze Strážného (Černá hora) listopad 2013-cestou ze Strážného (Černá hora)

Musím reagovat jako stálý host Dvorské boudy. Navštívil jsem ji asi čtyřikrát a vždy jsem zde našel laskavý přístup personálu, dobrý poměr ceny a exkluzivní polohy na hřebenech hor na křižovatce důležitých výletních tras-pěších, cyklo, běžkařských či vhodných na sněžnice. Chápu, že se občas může něco nepovést, v kuchyni či organizačně, ale vidíme-li poctivý přístup vedení hotelu, maximální vstřícnost, snahu, mohli bychom být tolerantní k případným nedostatkům, které se mohou přihodit všude a každému z nás. Nutno si uvědomit, že bouda musí často odolávat náhlému přívalu kolemjdoucích turistů a prostě je nutné někdy počkat. Líbí se mi, jak agilní vedení hotelu neustále vymýšlí atraktivní nabídky pro nové i stálé hosty, balíčky, programy. Kdyby mi něco zásadního vadilo, věřte, že bych se sem nevracel! Hotel je jednoduchého standardu, přesto nabízí solidní ubytovací zázemí i další služby a jeho poloha je skvělá! Takže rozhodně nezatracovat:-)!!!

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Jednoduché, ale dostačující pro klidný spánek i odpočinek,čisté- neznám standard apartmánové části, jako sportovně založený turista a milovník hor si vystačím i s malým pokojem či starším nábytkem. Sociální zařízení na patře po rekonstrukci v dobrém stavu.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Podobně jako ubytování- jednoduchá jídla, velmi dobré čerstvé housky-každodenní produkty pana správce:-). Ke kritice zdejší recenze ohledně snídaní musím říci, že krátký výpadek ranního bufetu často není ani tak vinou personálu, ale spíš chováním některých po ránu velmi hladových turistů, které připomíná nájezdy:-D Ale pokud jsem měl zkušenost, personál plynule doplňuje jídlo na stolech-nikdy jsem nečekal výrazně delší dobu. Specialita-místní horské borůvkové pivo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Hotel disponuje poměrně velkou klubovnou s útulným krbem, hrami,knížkami, myslím i kulečníkem? Nevím, zda ještě je, ale loni v zimě byla k dispozici fajn sauna s bazénkem, sprchou i možností se zchladit přímo ve sněhu, výborná je půjčovna běžek, sněžnic, kol a dalšího vybavení, lyžárna. V průběhu celého dne je k dispozici restaurace a výčep. Moc hezky byl loni organizován vánoční pobyt-poprvé v životě jsem strávil večer mimo rodinu,večeře byla výborná, prostřené stoly i stromeček vkusné, jako klavírista jsem uvítal možnost si zahrát na pianinu v restauraci. Milé byly i dárečky pro hosty-panem správcem vlastnoručně upečené skvělé vánočky a slevový voucher na příští pobyt během roku. Cena pobytu víc než sympatická.V blízkosti možnost využití bazénu na Friesových boudách-ještě jsem nebyl, někdy příště.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,8/5)

Nejsem lyžař, sjezdovky nemohu posoudit, ale oblast je rájem pro běžkaře a osobně chodím na sněžnicích, pro něž je kolem Dvorské boudy terén také vhodným.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Šťastný kompromis mezi živým místem (půl kilometru odtud např. velmi frekventovaný Bufet Na rozcestí) a klidným místem kousek od hlavní cesty. Ranní pohled z okna na Vrchlabsko je zvláště při inverzi úchvatný, stejně jako západy slunce, nedaleký výhled na Sněžku a Studniční horu či procházky okolní klečí. Výlety na blízkou Liščí horu a až k Černé hoře, Pláně, Luční boudu, Sněžku. Dosažitelná Pec pod Sněžkou, Špindlerův Mlýn i Strážné.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Doporučuji všem turisticky založeným lidem., kteří mají rádi hory a ocení báječnou polohu hotelu a přátelské chování personálu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 33
z 54 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání