Napsat recenzi

Spaní ve stanu

Recenze hotelu Dvorská bouda (Česko - Královéhradecký kraj - Vrchlabí)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2018
Přečteno: 395x
Recenze se líbila: 345 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Společenská místnost - foceno v 15:00, druhý den ráno to tam všechno bylo, jen přibylo ještě další nádobí. Společenská místnost - foceno v 15:00, druhý den ráno to tam všechno bylo, jen přibylo ještě další nádobí.
  • Stany a spacáky na hromadě v koutě. Stany a spacáky na hromadě v koutě.
  • Společenská místnost Společenská místnost
  • Společenská místnost - všechno křupe pod nohama. Společenská místnost - všechno křupe pod nohama.

Laxní přístup ke všemu. Špína a nepořádek. Chlupy ze všudypřítomných zvířat.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Zázemí pro stanaře je v zimních měsících nevyhovující. Je to jedna prázdná místnost, špatně vytápěná. Můžete využít společenku - tam v 15:00 bylo špinavé nádobí po večerní párty, rozházené věci, všude nadrobeno, špína. Můžete jít do sklepa do bývalé vinárny - tam je opět špinavé nádobí, šílená křesla a kočičí výkal pod pingpongovým stolem. Stany ve špatném stavu - mokré po předešlé noci, některé děravé, některé bez funkčních zipů. Spacáky špinavé (kdy se čistily naposledy?), měla by to zachránit hygienická vložka, ale ta je malá a shrnuje se.

Někdo (asi správce, či řidič rolby???) nám řekl, ať si z hromady spacáků a stanů v rohu na chodbě něco vybereme, postavíme stan a jdeme spát. Jestli nám bude zima, ať jdeme do společenky a můžeme tam taky přespat (kdo by tam chtěl v tom bordelu spát???).

Řekli jsme si o welcome drink (byl v ceně) - dostali jsme pivo. Řekli jsme si o termosku s čajem - dostali jsme, ale nepili - neměli jsme k té upatlané nádobě důvěru.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Můžete jít do restaurace (jídelny). Opět špinavé ubrusy, drobky a špinavé nádobí na stolech. Večeře nic moc, ale snídaně byla OK, velký výběr jídel i nápojů, špinavé ubrusy a drobky tam byly stále. Někteří ubytovaní měli sebou psy, které tahali i do jídelny a podle toho to tam vypadalo. Zvířata prostě pouští chlupy, no ...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Vybavení: Nevadí mi starý nábytek, ale musí být čistý a v pořádku, což na Dvorské není.

Služby: K tomu se nedá napsat nic, protože tam nic nefunguje samo od sebe. Když si o to řeknete - dostanete to. Ale úroveň nula.

Personál: Nepoznali jsme, kdo zastává jakou funkci. Po večeři personál zasedl do místnosti za kuchyní, kde s dalšími hosty (kamarády) pařili. Všichni dělají všechno, takže vlastně nikdo nic. Personál vůbec neví, kdo na chalupu patří a kdo ne. Kdybychom odjeli bez platby za večeři, nezjistili by to.

Ostatní: WC v přízemí čisté, nově obložené a udržované.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,8/5)

Na běžky či sněžnice ideální výchozí bod. Sjezdovky hodně mírné, takže pouze pro začátečníky, či malé děti. (Ale vzhledem k úrovni ubytování tam kvůli mírné sjezdovce s dětmi opravdu nejezděte!)

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Prostě KRNAP :)

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Nelíbilo se nám tam a nikdy tam už nepojedeme. Pro ty, kdo si chtějí užít pařbu - dobré. A když přijedete večer, přespíte na společence, dáte si snídani a bez placení odjedete, tak to nikdo nezjistí, nikdo se o nic a o nikoho nezajímá.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 33
z 54 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání