Napsat recenzi

Přenocování ve stanu

Recenze hotelu Dvorská bouda (Česko - Královéhradecký kraj - Vrchlabí)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2016
Přečteno: 408x
Recenze se líbila: 435 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Využili jsme nabídku Dvorské boudy přespání ve stanu - spacáky byly opravdu kvalitní, takže zima nebyla (v noci -3 a vánice). Kdyby nebylo tak mizerné obsluhy, víkend bychom si užili. Koupili jsme si voucher ze slevového portálu, kde v ceně bylo přenocování, hodina v sauně, svařák jako welcome drink a termoska čaje na noc do stanu. O vše jsme si museli říct, nikdo nám nedal žádné informace, když jsme dorazili. Obsluha byla velmi neochotná a nepříjemná...ta, co byla ochotná, byla laxní. Z hodiny v sauně bylo jen 25 minut, kdy už nám obsluha klepala na dveře, že máme odejít. Svařáky jsme dostali až po tom, co jsem si o ně dvakrát řekla, termosku s čajem jsme nedostali vůbec. Spacáky byly kvalitní, akorát jsme jeden museli měnit, protože byl rozbitý zip. Nejdříve nám řekli, že už jiný nemají, naštěstí pak pan vedoucí ještě jeden našel a ten nám také až dal hygienické vložky, které jsme také nejdříve nedostali. Mohla bych pokračovat....v závěru musím říct, že procházka na Dvorskou boudu a zpět ve sněhu byla moc hezká.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Stan byl ok

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Vybavení a služby obecně dobré, personál hrůza

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Díky personálu, který byl neochotný a nepříjemný a díky bandě opilých lidí, kteří také spali ve stanech a až do 2:30 běhali ze stanu a do stanu a křičeli (a to se prý do stanu nesmí v podnapilém stavu :D)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 33
z 54 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Lucie: Pobyt ve stanu 19.3.2016 - 22. 3. 2016 0:30

Po přečtení starších recenzí jsme si nedělali velké iluze, že voucher koupený na slevovém portálu nám přinese něco mimořádného, ale nakonec - opak byl pravdou...Samozřejmě, pokud čekáte, že obsluha se Vám bude klanět již ve dveřích a splní, co Vám na očích vidí, budete zklamáni. Jestliže se ale smíříte s tím, že pobyt je o komunikaci, kde obě strany jsou si rovny, myslím, že jakékoliv vaše přání nebude problém. Bez velkého žadonění jsme získali vše, co nám dle voucheru patřilo. Prostředí, strava i vše ostatní není extra luxusní, ale ten, kdo jede pod stan nebo do "klasické" horské boudy by měl mít soudnost a nepožadovat zázraky. Pan správce nás vyzvedl na parkovišti ve staré dodávce, kterou jsme po pár kilometrech vyměnili za sněžný skútr. Po cca 15 minutách jsme byli na místě, dostali veškeré informace a mohli začít "fungovat" dle svého uvážení. Welcome drink jsme dostali, zamluvili si saunu, veškeré zázemí nám bylo poskytnuto v posilovně. Bez problémů jsme si tam mohli nechat věci až do dalšího dne. Stan i spacáky jsme získali také bez problémů, stavět stan jsme museli sami, avšak dostali jsme ho již polopostavený. V noci bylo méně než - 10 stupňů, a tak chladno bylo, ale přežili jsme. V 8.00 už byla na snídani půlka osazenstva chaty i stanů, a proto doporučuji raději si přivstat, aby na Vás něco zbylo. Každopádně, obsluha byla v pohodě, zodpověděla všechny naše otázky a přispěla k tomu, že celý "zážitek" hodnotíme více než kladně. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání