Napsat recenzi

Jak odradit hosty? Na Dvorské boudě vám poradí

Recenze hotelu Dvorská bouda (Česko - Královéhradecký kraj - Vrchlabí)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 1 641x
Recenze se líbila: 600 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Poprvé jsem využil nabídku slevového portálu a nechal se zlákat na pobyt v Krkonoších. Krkonoše už samy o sobě dokáží navodit příjemnou atmosféru za každého počasí, zvlášť bydlíte-li ve velkém městě. To vše může absolutně amatérský přístup k provozu restaurace pokazit, jak se stalo i v mém případě, i přesto, že jsem pobyt nakonec nekupoval přes slevový portál, ale po telefonické dohodě za stejnou cenu přímo i s parkováním. Naladil jsem se na slibovanou skvělou kuchyni a tím i profesionální personál, ale sliby- chyby. Pravda, co můžu čekat za patnáct stovek na dvě noci s polopenzí pro dvě osoby + 250 parking, ale majitelům asi nedošlo, že slevové portály jsou tak trochu i marketingovou záležitostí, zvlášť v době, kdy nabídka převyšuje poptávku.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Dvě lůžka, stará skříň s nástavcem pokoj 3x2,5 m, čisto, z chodby je slyšet úplně všechno. Na fotografii na webu "dvorska-bouda.cz" je pokoj standard - zapomeňte na barevnou zeď, poličku, stolek, ručníky - to je tak trochu klamavá reklama.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Prostě katastrofa - Pátek 5.9 večeře - UHO slaná fazolová polévka, rozlitá... další jídlo mělo být překvapení... bylo :-) inzerovaná "krkonošská specialita" - nějaké vepřové s těstovinami a omáčkou - rád jsem vynechal.. Snídaně 6.9. v 8 hodin fronta, v 8:10 poslední zbytky sýru (cca v 8: 20 byl jeden talíř se sýrem dokrájený), černý čaj je prý objednán v Makru, hrnky i karafy špinavé od zbytků lógru (prý se zacpala myčka). Večeře 6.9. UHO gulášovka, kuřecí plátek s bramborem úroveň - IV. cenová skupina - vlhká mouka na kuřecím plátku, porce pro děti ... ale pro malé děti.. Snídaně v neděli 7.9. - šel jsem hned v osm, a tak se na mne u švédského stolu dostalo... ( Jo a zapomeňte na bílé ubrusy z webových stránek) Strava a stravování - absolutní zklamání (až na dobré rohlíky) - Najezte se na Výrovce, nebo Luční boudě tam najdete kvalitní jídlo i profesionální personál. Ale majiteli Dvorské boudy se záměr vydělat na slevovém portálu asi povedl.

Pozn.: Chudák číšník, nic moc profík a ještě musí vysvětlovat že není cukřenka, proč jsou špinavé hrnky, že mátový čaj je vlastně zelený.. asi bych to nedal...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

viz ubytování a stravování k tomu jedna společenská místnost s televizí. Pozitivně hodnotím možnost wellness ve Friesově boudě a dobré společné sociální zařízení. To zvedá skóre na 2 hvězdičky.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Prostě Krkonoše - a v nadmořské výšce přes 1300 metrů - pasoucí se stádo ovcí, sluníčko i déšť a v zimě asi paráda na běžky. Kousek na Sněžku, do Pece i do Špindlu..

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Nedoporučuji reagovat na jakékoliv slevové akce do této horské boudy. Nedoporučuji ani jako zastávku na občerstvení na vaší túře - to jděte o kousek dál do Chalupy na rozcestí nebo na Výrovku!! Pokud to na Dvorské boudě vypadá stejně i při běžném provozu za plné ceny ( i když já bych za to víc nedal) , tak bych nerisknoul poslat sem děti na inzerované tábory.

Majitelům asi nedošlo, že sleva znamená poskytovat stejné služby za menší profit, asi by byli rozčarování, kdyby dostali kalhoty ve slevě pouze s jednou nohavicí :-) ...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 33
z 54 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání