Napsat recenzi

Dvorská bouda srpen 2014 pobyt rodiny se 3 dětmi

Recenze hotelu Dvorská bouda (Česko - Královéhradecký kraj - Vrchlabí)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 197x
Recenze se líbila: 479 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Rozhodla jsem se sem také přidat naši vlastní zkušenost, zvláště po přečtení některých negativních. Celkově jsme nakonec byli s poměrem cena/kvalita spokojeni, i bychom přijeli znovu, ale skutečně to mělo mouchy.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Dostali jsme jakýsi zadní pokoj, který není až tak běžně používán, protože v tom, který jsme měli dostat se před naším příjezdem cosi porouchalo. Pokoj byl opravdu velmi málo vybaven, byl ale stranou ostatních, což byla výhoda, protože jinak je zvuková izolace v pokojích skutečně špatná. Nám kvalita pokojů nevadila, na přespání to stačilo, my v tomto smyslu velké nároky nemáme. Pokoj nebyl moc čistý, pod postelí zapomenuté odpadky, prach, úložné prostory byly nedoopravené, ale možná ho nestačili připravit, když to bylo náhradní řešení. Komu záleží na hezkých a vybavenějších pokojích, byl by jistě zklamán, nám to stačilo.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Rychle pochopíte, že když snídaně začíná v 8 :00, nesmíte přijít v 8:10 - opravdu v 8:10 už skoro nic není, a v 8:25 není nic - vůbec nepřeháním, sledovala jsem to na hodinkách. Kdo přišel kolem 8:25 dostal od personálu zezadu jogurt a myslím, že bylo dostupné pečivo, jinak fakt nic - sýry, šunky, zelenina - ničeho už opravdu nebyl ani kousíček. Běda ovšem, pokud jsme přišli v 7 :55 - to pak měla ta paní, co byla v kuchyni, příšerně nepříjemné a opravdu neuctivé poznámky. Nicméně můj špatný dojem se zmírnil poté, co jsem si všimla, že ale díky pocitu nedostatku opravdu téměř všichni přijdou přesně v 8, tak 3 lidé v 8:10, a nějací 2 nováčci, co ještě systém nepochopili přijdou později - tedy jídlo je dost dobře přesně propočítané, pan majitel nám pak sám řekl, že nesnáší zbytky, protože je těžké to tam pak nějak řešit - což dost věcí vysvětlilo. Pokud jsme přišli v těch 8, najedli jsme se vždy dobře a bohatě. Šokem byla první večeře - halušky se zelím a uzené maso - vše výborné, ale 7 mi letá dcera dostala porci, která byla opravdu k neuvěření malá - v tom opravdu není přehánění, byla to porce adekvátní pro cca 8 mi měsíční dítě. I naše porce byly malé - i dvojnásobná by mi ještě přišla, že se zrovna nepředali. Měli jsme příšerný hlad, bez vlastních zásob by to nešlo. O malé porci jsme řekli majiteli, slíbil zlepšení a dodal, že právě nesnáší zbytky, a že radši ať si přidáme, než aby byly zbytky. Ale ten systém nebyl udělaný na přidávání, takže tuhle radu nám nějak nešlo zrealizovat, myslím, že jsme to jednou zkusili a dívali se na nás divně, nějak jsme neměli na to být asertivnější, ale asi by to šlo. Další dny byly porce opět malé, ne tak úplně katastrofálně, ale fakt se člověk ani náhodou nenasytil. S kvalitou jídla jsme ovšem byli naprosto spokojeni. Bylo to sice jakoby spíše jednodušší školní jídlo,ale vždy domácí a velmi chutné, nikdy jsme z toho necítili žádnou umělinu, všechno moc chutnalo nám i všem dětem. Cítili jsme v tom ruku nějaké léta zkušené kuchařky a pan majitel nám pak řekl, že je to ta brblavá nepříjemná paní a že ví, že strašně brble (je fakt k hostům děsná), ale že dobře vaří, proto ji tam má.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

viz jinde

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Zcela super, jste nahoře, nemusíte se s dětmi nikam škrábat, všude kolem borůvky a krásné výlety, které díky výchozí poloze jsou zvládnutelné i pro děti.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Nakonec jsme vyhodnotili, že poměr cena / kvalita pro nás přijatelný byl a odjížděli jsme spokojeni. Doporučuju ovšem vlastní zásoby jídla a nulové očekávání od ubytování - pojmout to jen jako že máte kde přespat.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 33
z 54 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání