Napsat recenzi

Dvorská bouda - již nikdy víc...

Recenze hotelu Dvorská bouda (Česko - Královéhradecký kraj - Vrchlabí)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2018
Přečteno: 374x
Recenze se líbila: 324 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vhodné pro ty, kteří mají rádi neprofesionalitu a totální laxnost ze strany vedení boudy.

Objednaná doprava rolbou nezafungovala.

O problémech s rolbou nedostanete žádné info - to, že rolba nepřijede zjistíte až na záchytném parkovišti, kdy se po dlouhé době dovoláte na p. P****. Fungování tohoto pána je ovlivněno buď řídkým horským vzduchem nebo velkým počtem promile ("b" je správně... )

Pokud máte to "štěstí" a rolba přijede, tak s 1,5 hodinovým zpožděním a totálně ožralým řidičem (to že má vézt maminky s malými dětmi ho nechává v klidu).

Poté, co se lidi po dlouhých hodinách dostanou na Dvorskou boudu, jde pan rolbař opět pít a končí až k ránu - to že má v sobotu ráno opět fungovat ho netankuje, však oni si ty turisti nějak poradí...

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Úklid pokojů, společenské místnosti a de facto celé boudy notně chybí.

Topení netopí - proč taky, venku nebylo pod nulou.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Obědy se na této boudě nekonají - nabídka: nakládaný hermelín, utopenci nebo topinky s ďábelskou směsí.

To myslíte opravdu vážně?

Večeře - nově příchozí nemají možnost volby a je jim přinesen blaf, kterého mají nejvíc. Vepřový plátek v oleji a 5 ks totálně spálených amerických brambor. Není vám stydno toto vůbec servírovat.

Ti, co měli možnost volby jídla neradujte se dopředu - i když máte objednáno, dostanete něco jiného. Vaše prostě už došlo.

Hlad byl, tak jsem si chtěla objednat alespoň ze standardní nabídky (topinky). Reakce obsluhy jídelny: Těžko, kuchař šel spát (bavíme se o čase +/- 19:00).

Snídaně probíhají stylem "kdo dřív přijde, ten jí" - ostatní mají max. housku.

Po upozornění obsluhy, že došla horká voda byla reakce "kyselý ksicht"

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Špinavá zatuchlá místnost

Vybavení - velmi "unavené", nalhávám si, že alespoň čistě povlékají

Personál - velmi neprofesionální, pod vlivem a bez chuti jakkoliv zlepšit služby, za které si lidi platí.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,8/5)

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Nebyla to má první návštěva, ale byla zajisté poslední.

Ubytování po 3 letech - jak málo stačí k pohřbení dříve opravdu dobré Dvorské boudy.

Měli byste být rádi za každého, kdo k vám omylem zabloudí a měli byste mu za to platit.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 33
z 54 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání