Napsat recenzi

Dvorská bouda

Recenze hotelu Dvorská bouda (Česko - Královéhradecký kraj - Vrchlabí)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 690x
Recenze se líbila: 609 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Ve Dvorské boudě (Zadní Rennerovky) jsme byli letos v létě a myslím, že je má velký potenciál se stát velmi příjemnou turistickou boudou. Bude však ještě potřeba hodně peněz na úpravu interiérů, které nejsou v moc dobrém stavu. Dost lidí můžou odradit i společné sprchy a toalety, ale toto nepohodlí nám vykompenzoval úžasný výhled do krajiny. Měli jsme štěstí a okna nám vedla právě na tu stranu - večer jsme se cítili jako v letadle. Dvorskou boudu mohu doporučit lidem, kteří mají rádi romantiku, hory a jsou ochotni kvůli tomu obětovat trochu pohodlí.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Celkový dojem byl skvělý, hodně ale udělalo místo, kde se bouda nachází. Klid, výhled do dálky, turistické trasy přímo "pod okny". Pro náročnější klienty nebo ty, kteří chtějí hlavně pohodlí bych Dvorskou boudu nedoporučovala. Pro ostatní - super zážitek!

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Jídlo jsme měli v ceně pobytu - snídaně formou bufetu byly bez chybičky - hlavně čerstvé domácí rohlíčky byly skvělé! Večeře byla z výběru několika jídel, jídla trošku jako v lepší školní jídelně, ale chutná. Kousek od Dvorské boudy je vyhlášený buffet Na rozcestí a tam by se měl kuchař inspirovat - jídla kalorická ale úžasná! :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Vybavení ze 70. v lepším případě 80.let, dost opotřebované, ale funkční. Na postelích se spalo dobře, povlečení čisté, ale ručníky chyběly (s tím jsme ale počítali). WC a sprchy společné na patře pro několik pokojů, vše čisté a celkem nové. Paní uklizečku jsme potkávali každý den. Personál milý, vstřícný, jen na nás nepůsobilo moc dobře, když jsme několikrát procházeli u vchodu kolem pokuřující paní kuchařky. Ve vstupu do budovy to proto páchlo kouřem.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,8/5)

Pobyt byl letní, tudíž nemohu hodnotit.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Hezčí místo si nemohli vybrat - nádherný výhled do krajiny. Výhled neruší žádné kopečky, prostě je to jako na rozhledně. Kolem boudy vede řada turistických tras - ke Klínovkám, kolem Výrovky na Sněžku, do Pece atd.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Spokojenost! Pokud majitelé zainvestují do vybavení tak to bude skvělé místo k dovolené.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 33
z 54 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Hanka: Restaurace - 12. 9. 2014 21:50

Na Dvorské boudě jsme nebydleli, zato jsme se letos v létě cestou kolem zastavili na oběd (naposledy jsme zde byli před 2mi roky a dostali jsme za slušnou cenu slušné jídlo). Manžel si objednal jedno z nejlevnějších jídel - bramborové knedlíky s uzeným a zelím myslím, že za 105,-Kč. Dostal rozmrazené značně nažloutlé a nevzhledné knedlíky. Já si za stejnou cenu objednala kynuté knedlíky s lesními plody. Dostala jsem kupované meruňkové knedlíky. Když jsem na tuto skutečnost upozornila číšníka slovenské národnosti, začal se před ostatními hosty na mě rozkřikovat, že on tomu nerozumí, vařit neumí, a že jsou knedlíky rozhodně čerstvé. Já vařit umím a poznám domácí knedlík od kupovaného. Rovněž rozeznám lesní plody od meruněk. Dále jsme si z nápojového lístku objednali 2x čaj za 25,-Kč (sáček zn. Irving-made in Polsko) . Při placení chtěl po nás číšník o 20Kč více, než jsme jednoduchými počty spočítali my. Když mu to manžel přepočítal, hájil se tím, že mají novou dodávku luxusního čaje, který stojí 35,-Kč. Takže pro nás Dvorská bouda - nikdy více!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání