Napsat recenzi

Když ptáčka lapají, hezky mu zpívají

Recenze hotelu Hotel Palace Club (Česko - Královéhradecký kraj - Špindlerův Mlýn)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 489x
Recenze se líbila: 396 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na slevomatu jsme si vytypovali pětidenní pobyt v uvedeném hotelu a m. j. jsme se nechali nachytat na jeho skvělou kuchyni.

Ubytování  průměrně (4/5)

možná, že se pletu, ale v nabídce se hotel honosil čtyřmi hvězdičkami. No, přesně nevím, co vše má takový hotel mít a nemít, ale že např. nebyl k dispozici jediný fén s tím, že si je někdo z hostů zřejmě odvezl, mě přinejmenším překvapilo.

Při našem pobytu se teplota venku pohybovala kolem 6-7 stupňů C, tedy zima a fučel silný vítr. V hotelu se topilo ze 4 dní pouze jeden, a jako v r. 2013 nebyly na radiátorech ani kohoutky.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Snídaně skrovné, pár koleček sýra, salámu a "šunky", která když zbyla, putovala do baget jako balíček k obědu, přičemž bagety byly nekompromisně každý den stejné (výběr ze tří druhů), + tatranka a jedno jablko. Káva jako v r. 2013 nedobrá, první snídaně proběhla s omluvou číšníka z to, že tzv. "teplý" box je studený, ale že nám dá třeba ohřát párek. I další dny zůstal box studený, už bez omluvy, pravda, byla nám nabídnuta možnost vajíček sázených nebo míchaných. Proč tam ten chudák studený stál celý týden, nevím, asi aby to vypadalo honosněji. No a co se týká večeří, jedna příšera za druhou, polévky děs - např. čočková připálená, nějaký vývar se zeleninou totálně přepepřený a co se týká masa, ať se kuchtík snažil sebevíc, bylo vždy totálně vysušené. Jediné pozitivum z toho pro nás - určitě jsme nepřibrali.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

..i kdyby se všichni snažili sebevíc, mistrovská díla kuchtíka vše předčila. Slyšela jsem, že před našim příjezdem byl v hotelu kuchař skvělý, ale měl nějakou nehodu, ta byl nahrazen tím, který prostě byl k dispozici. No smůla, ale to by mě nemělo zajímat..............

Že by hotel nabízel pobyt na slevomatu se slevou kvůli té kuchyni? Ale o tom tam fakt řeč nebyla.........

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4,1/5)

nevím, byli jsme tam v květnu...............

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

doporučuji

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Je pravda, že v době našeho pobytu se nás v celém hotelu "tísnilo" krom personálu asi 8, takže jsme měli možnost kdykoli využít relaxační centrum, celkem dobře vybavené, ale oplývající dost silným zápachem z odpadů. No, nevím, ale sem už asi fakt ne........

Kdyby nebylo v hotelu příjemného barmana a číšníka, zachraňujícího totálně neschopného kuchaře, byli bychom svůj pobyt zkrátili ne o jeden, ale možná i o víc dní. Zcela se ztotožňuji s názorem pisatelky z října 2013.Jinak ještě jednou díky obsluhujícímu personálu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 22
z 26 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání