Napsat recenzi

Pohodová dovolenka

Recenze hotelu Hotel Palace Club (Česko - Královéhradecký kraj - Špindlerův Mlýn)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2016
Přečteno: 175x
Recenze se líbila: 402 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Doporučuji všem, kteří nečekají nějaký luxus, ale chtějí být ubytování v blízkosti centra Špindlerův mlýn.

Ubytování  průměrně (4/5)

Pokoj "de luxe" prostorný, vybavení starší, ale vzhledem k tomu, že jsme většinu času trávili venku nevadilo. Pro mě dostačující, ale přítel měl problém s velikostí sprchového koutu, který byl opravdu malý. Uklizeno denně. Jen mě mrzelo, že některé okna nešli otevírat a tudíž jsme si nemohli vychutnat ten výhled. Na pokoji varná konvice a zdarma možnost čaje a kávy. Povlečení v pořádku a čisté.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Velice kladně hodnotím možnost využít oběda i někde jinde ať už v pizzerii v centru nebo na Špindlerové boudě. Využili jsme obě možnost v pizzerii velice vulgární číšník, kterému obsluha dosti trvala. Ochutnali jsme jak pizzu - ta byla dobrá pak polévku - vývar, který byl ale přepepřený - mě osobně to nevadilo mám pálivé ráda, nicméně kdyby to někdo objednal svému dítěti asi by nebyl rád.

Oběd na Špindlerově boudě mě osobně moc neoslovil, ale to bylo z toho důvodu že nejím houby a bylo kuře na houbách + brambory, dala jsem si krkonošské kyselo, které bylo výborné a druhé jídlo což byly těstoviny s pestem (chybělo mi maso) bylo také dobré. Obsluha na boudě rychlá, milá vstřícné ---zde velká spokojenost.

co se týče jídla na hotelu tak snídaně jsou prakticky pořád stejné, ale dá se vybrat - pečivo(mohlo by být i celozrnné), sýr, šunka,paštika, máslo, marmelády, palačinky(strašně mastné), nuttela, vajíčka - míchaná, párek, bílý jogurt, nějaké cereálie(chyběly mi obyčejné vločky), méně čerstvého ovoce, ovoce z konzervy. Nějaká ta zeleninka.

večeře byly vždy tématické osobně jsme zažili českou a italskou (doporučuji kouknout se na stránky špind. boudy - kde najdete obsah těchto večerů). I já které moc české kuchyni neholduje jsem si pochutnala na kuřecím masu na přírodno s rýží a dostatkem zeleninového oblohy. Na italský večer mi dále chutnali lasagne, plněné těstoviny a sušená šunka s pizza chlebem.

co se týče pití tak nám pouze vadilo rychlost obsluhování - ono čemu se divit když na bar, restauraci - sklízení, objednávání atd. jsou jen dva.Takže jsme si na pití počkali třeba i 20 minut a poté jsme už věděli, že je lepší zajít si na bar a pití jsme dostali hned. Při večerním posezení bychom uvítali, aby číšník stoly obešel a objednal nám, ale asi je to zde nastavené tak, že si všichni raději dojdou na bar.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

5 hvězd za skvělý personál hlavně na recepci! k obsluze baru jsem se již vyjádřila výše. Wellness jsme měli na hodinku zdarma a využili. Troufám si říci, že je zde špatně vyřešené odvětrávání - všude voda, mokro nic ideálního. V sauně chybí tolik potřebné hodiny, jinak to bylo v pohodě. Masáže jsme nevyužili nebyl čas ;-) V sauně ručníkový servis.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4,1/5)

Byli jsme v květnu, žádný sníh, ale krásná příroda.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Pro pohodový pobyt tento hotel mohu jen doporučit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 22
z 26 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání