Napsat recenzi

Penzion Mladějov

Recenze hotelu Motel Mladějov (Česko - Královéhradecký kraj - Mladějov)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 296x
Recenze se líbila: 598 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Na netu jsme našli velmi romantický penzion, za pěknou cenu, s polopenzí, lahví vína, zákuskem a kávou pro dva. Vůbec jsme penzion nemohli najít, jde o motel, dřevěnou chatu, telefon paní moc nebere, vždy když jsem chtěla nějaký termín odvětila ať jí to napíši do mailu, vše bylo stále plné a vouchery se prodávali dál. Nakonec nám paní vnutila pokoj pro více lidí a dopláceli jsme 100 Kč za noc za neobsazené lůžko. Ubytovala nás starší paní a trochu jsme se zděsili. Byla milá, vyprávěla kam máme jet na výlet atd. Co bylo dál....

Ubytování  průměrně (1,8/5)

2 patra, nahoře 4 pokoje, vpravo 3, které mají společný balkon a vlevo 1 bez ničeho č.4. My měli č. 2. POKOJ MÁ KOUPELNU PŘES CHODBU vlevo, cca 50 cm, ale musíte klíčem přes své dveře a pak dveře koupelny, takže večer rušíte a přes den si jen tak courat neoblečen nemůžete (ale je jen Vaše, ostatní ji mají v pokoji), ale s toaletním papírem wc. Pokoj č 2 je uprostřed, takže v jedničce nám neustále brečelo dítě, rodiče mu pouštěli přiblblou hrací skřínku a sami spali, z pokoje tři zase důchodci obdivovali svého psa a vstávali už v pět ráno. Slyšet je zde, krk, prd, slovo, spláchnutí, chůze po chodbě, naprosto vše, opravdu i šeptání. Matrace jsou staré, měkké, boleli nás záda, v oknech nejsou sítě, bez ručníků, voda teče málo, ale teplá, deky byly voňavé, všude uklizeno. Dole je jeden pokoj, hned vedle kuchyně se společnou místností. Lednice, vařič, linka obklopena Francouzy, nádobí asi dost, ale každá pes jiná ves. Já být dole tak mi vadí hluk z kuchyně a TV. K dispozici zde byli mapy a jízdní řady.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Hrůza. Nic nám neřekli a šup jídlo na stole, knedlík, zelí, maso, celkem dobré, ale suší. Jíte s místními pobudy, smrdíte jak z friťáku a to se kouří jen u baru a v té rádoby vedlejší místnosti se nekouří. Hned nám nacpali zákusek co byl v cenně, palačinka s kompotem a šlehačkou, kávu si můžete dát jindy. Při odchodu jsme obdrželi Veltlínské zelené- víno bílé. Snídaně, nikdo nám neřekl, že máme jít zadem, samoobsluha, čaj, káva, limo, cukr, a lehce mléka do kafe, marmeláda. Kuchař donesl míchaná vajíčka, máslo, 2 kolečka okurky, stroužek papriky, každý 2 housky a NIC VÍC, takže na chlapa málo, a bez mazacího sýra, kdo nerad máslo má smůlu.Další večeře bylo něco jako špagety, překořeněná omáčka s nedopečenými kuřecími kousky a STUDENÁ, talíř ledový. Pozor místo kávy zdarma jsem si mohla nakonec dát čaj. Snídaně stejná, jen na talíři 2 kolečka šunky, několik salámu, zelenina okolo které to jen běželo a opět jen máslo, ale 2 plátkové sýry. Víc už jsme naštěstí zaplaceno neměli.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Ohniště venku, pro děti nic, uvnitř jen jedna TV s kuchyní pro všechny. Personál žádný a znovu dodávám, že vybrat s paní termín je nadlidský úkol.

Hodit klíče do schránky jsem naštěstí přeslechla, jinak bych se každý den děsila, kdo to ví a zde i četl a běží si odemknout vchodové dveře a rabovat, to že nikdo nepřebere pokoj je též děsné, a pokud se později ozvou, že něco chybí, nezájem.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Super nejlepší, vše ani nestihnete. Prachovské skály, Trosky, Bozkovské dolomitské jeskyně, Staré Hrady, Kost a je zde toho mnohem víc. Bída je, že kam jdete platíte vstup a ještě parkovné a někde i WC. Přímo v Mladějově jen jeden krám a jedna restaurace.

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Otázka zní pro koho je tento objekt vhodný, pro rodiny s dětmi, nu chudáci ti spolubydlící. Pro seniory, asi ano. Pro málo pohyblivé v patře ne. Pro mládež asi ano, pokud jim nevadí, že se nevyspí a ani nepomazlí. Pro novomanžele co touží po romantice, okolí ano, ubytování ne.Klid a romantiku zde nečekejte, v bačkůrkách na snídani neseběhnete, do koupelny přes chodbu a že se vyspíte po náročném dni, ne, ruch a nepohodlné matrace.Dnes se tomu smějeme a neubylo nás, a výlety stály za to. Celkově to odpovídá té laciné cenně.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 6 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jana: Dovolená - 29. 7. 2016 14:10

Byli jsme minulý týden v penzionu Mladějov a byli jsme velice spokojeni. Pokoj dole čtyřlůžkový, WC+koupelna vše voňavé, čisté. Příjemná starší paní nás ubytovala. Večeře obrovské porce, moc dobré snídaně formou rautu porce nám stačily. Jako zákusek výborný teplý jablkový závin se šlehačkou, dostali jsme i dvě porce navíc pro děti zdarma, kávu i víno. Obsluha v restauraci perfektní. Krásné okolí na výlety. Jelikož jsme spali dole slyšeli jsme pouze chrápajícího pejska nad námi, jinak ticho. Klidně bychom jeli znova doporučuji. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání