Napsat recenzi

Motel Mladějov

Recenze hotelu Motel Mladějov (Česko - Královéhradecký kraj - Mladějov)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 624x
Recenze se líbila: 546 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jako svatební cestu jsme zvolili tuto variantu, na slevovém portálu bylo prezentováno jako "Penzion" a i web stránky byly celkem pěkně upravené, po příjezdu však jedno velké zklamání :(

Ubytování  průměrně (1,8/5)

Jak se psalo v popisu - penzion, je velice klamná informace. Spíše levné ubytování pro dělníky. Jedná se o motel o dvou podlažích s papírovými stěnami, kde slyšíte každé spláchnutí, hlas, zvuk, hek, prd. Dole byla "společenská místnost" s TV a společným kuchyňským koutem, kde měl každý svůj pokoj očíslované skříňky a místo v lednici. Po příjezdu nečekejte žádnou recepci či vřelé uvítání, volali jsme paní, že jsme na místě a bylo nám sděleno, vydržte, pošlu Vám tam paní. Cca po 15 min. se dobelhala stará paní, která nás pustila dovnitř, dala nám klíč od buňky, až budete odjíždět, hoďte ho do schránky. Náš první dojem, co se za námi zavřely dveře pokoje byl takový, že jedeme hledat nové ubytování do Jičína.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Restaurace cca 0,5km od motelu přes silnici. Večeře - nulový výběr jídel - to máte přiděleno. Pokud Vám to zrovna nevyhovuje, máte celkem smůlu, protože Mladějov je zapadákov asi s jedinou restaurací. Číšník se akorát zeptal, co si dáme k pití a zároveň s pitím přinesl rizoto. Aha, tak jsme dojedli, zaplatili a těšili se na snídani. Místo máte předem prostřené, tudíž si nemůžete vybrat. Klasika - šunka, sýr, párek, vejce, džem, pečivo, káva, čaj, šťáva - alias džus. Druhá večeře nás tedy ani nepřekvapila. Zarazilo nás akorát - cedule na dveřích s nápisem kouření povoleno od 19h, když jsme se zeptali číšníka na popelník odvětil: "No nevím, jsou tady děti" (v celé restauraci byla jedna rodina s dvěma dětmi).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Služby a personál "hotelu"? Jaký? V celém motelu nikdo nebyl, pouze někomu na zavolání. Vybavení nulové - bez ručníků, toaleťáku, TV, ničeho... Vše jsme dokupovali v Jičíně. Balkón propojený s ostatními třemi pokoji = žádné soukromí, každý se k Vám může přijít podívat na návštěvu. Bezva, ne?

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

I když vesnice jako taková je díra světa, ocenili jsme hlavně klid a nefrekventovanost. Přes den jsme byli na výletech - Prachovské skály, Trosky a jiné památky v Českém ráji, které jsou opravdu nádherné.

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

I když jsme byli hodně zklamáni, pobyt jsme si upravili dle svých nároků a dnes na něj se smíchem vzpomínáme. Sem se opravdu vracet už ale nechceme.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání