Napsat recenzi

Super prostředí, nádherné okolí, bohužel na konci zbytečná hádka s majitelem

Recenze hotelu Chalupy Libošovice (Česko - Královéhradecký kraj - Libošovice)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2017
Přečteno: 256x
Recenze se líbila: 477 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Dvě chalupy v blízkosti Českého ráje, opravdu nádherné okolí. Starší chalupa je jen pro milovníky nostalgie, postele s proleženými matracemi... Novostavba je ok, je zateplená a méně protopíte. U chalup je bazén a koupací sud (ten opravdu doporučuji výborný zážitek!) Bohužel zážitek z víkendu nám pokazil pan majitel, který při závěrečném předání pedantsky hlídá úklid a řeší OPRAVDU KAŽDÝ CHLUP A KAŽDOU KAPKU U ZÁCHODA! Závěrečné arogantní komandování při dodělávání úklidu bylo nad naše síly a došlo k hádce s majitelem.

Ubytování  průměrně (3/5)

doporučuji spíše novostavbu

Strava a stravování  průměrně (3/5)

vlastní

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,4/5)

majitel neumí jednat s lidmi/hosty

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Celkový dojem  průměrně (3/5)

nádherný víkend na konci pokažený

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 5 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Mikulík: Odpověď pro pana Zajíčka a jemu podobné. - 6. 3. 2017 20:22

Pan Zajíček, který tuto recenzi napsal si vymýšlí a lže. Obě budovy jsem mu předal čisté a v pořádku. Všude mám upozornění, že se v budovách přezouvá : internet, ubytovací řád a cedulky na dveřích. Přezůvky nikdo neměl a chodili v botech i po koberci, který znečistili vrstvou písku. Zanechali v novostavbě znečištěné záchody. V žádné budově nevytřeli podlahy. Vymlouvali se, že se s úklidem nikde nesetkali. Doporučení a rada pro lenochy : jezděte na apartmány a na hotely. Tam nebude nikdo od Vás úklid vyžadovat. Škoda, že v naší zemi je slušných lidí čím dál méně. Mikulík reagovat

Tomáš Zajíček: Reakce na komentář - 7. 3. 2017 8:59

Pane Mikulíku považoval jsem svoji recenzi spíše za kladnou... a jako doporučení pro vás... vynechal jsem že jste na nás byl během předávání sprostý a že úklid jsme ani dokončit nestačili protože i já nakonec pochopil že úklid nebude nikdy dle vašich představ... dvakrát vytírat jednu podlahu... a komandovat hosty jako malé děti Vám opravdu víc návštěvníků nepřivede... zkuste se zamyslet i nad arogantním vystupováním a ostatními recenzemi tady... přeji mnoho úspěchů, Tomáš Zajíček P.S.: Nebudu na případně komentáře reagovat, svůj názor jsem sdělil, víc času tomu věnovat nehodlám, ať si další hosté udělají vlastní názor... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání