Napsat recenzi

adrenalinový zážitek Libošovice Mikulík

Recenze hotelu Chalupy Libošovice (Česko - Královéhradecký kraj - Libošovice)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 535x
Recenze se líbila: 577 čtenářům
Fotografie: 17
Videa: 0
Komentáře: 2
  • Všudypřítomní pavouci, tenhle už sbírá potravu delší dobu :-) Všudypřítomní pavouci, tenhle už sbírá potravu delší dobu :-)
  • Hygiena na první místě Hygiena na první místě
  • další a další pavučiny další a další pavučiny
  • umělé rostliny s pravými zvířátky umělé rostliny s pravými zvířátky
  • kuchyně kuchyně
  • Ani jsem nezjistil, co to kdysi bylo, nicméně leželo to přímo u kuchyňské desky Ani jsem nezjistil, co to kdysi bylo, nicméně leželo to přímo u kuchyňské desky
  • elektrika sbalená na cesty elektrika sbalená na cesty
  • zase broučci zase broučci
  • koberec na který se nesmělo v botech aby se nezničil - o naše ponožky přeci nejde ;-) koberec na který se nesmělo v botech aby se nezničil - o naše ponožky přeci nejde ;-)
  • idyla v kuchyni idyla v kuchyni
  • kuk kuk
  • obýváček obýváček
  • bez komentáře bez komentáře
  • zamotáno zamotáno
  • postelová broučkiáda pro otrlé postelová broučkiáda pro otrlé
  • všudypřítomné cosi všudypřítomné cosi

Chce-li někdo zažít hrozné chování, špínu, hmyz a rodinu pokousanou od bůh ví jaké havěti přímo z postelí, ať tento adrenalinový zážitek vyzkouší. Toto jen tak nikde nemají.

Ubytování  průměrně (3/5)

Až na hezký trávník na kterém se ovšem nedalo pobývat z důvodů smradu ze žumpy, se jednalo o přehled nevkusu a špíny. Pavučiny prakticky všude, kdyby jsme nevyhnali ty ze sprchy, nedalo by se ani vykoupat.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Díky tomu, že nás majitel neupozornil na odpojení elektriky, jsme vyhodily obsah lednice a mrazáku. Tím bylo stravování značně ztíženo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,4/5)

Vybavení - špinavý sprcháč, lednice opravovaná izolepou, dvouplotýnkový vařič s reakční dobou cca jedné hodiny, staré rádio, snad jen funkční mikrovlnka by se dala hodnotit kladně, ale jen v případech kdy šel proud.

Majitel - Dva dny před nástupem jsme se mu nedovolali a jeli jsme na dovolenou jen tak zkusmo, zda to vyjde... U předání vůbec nebyl, přijeli pouze dva důchodci, kteří uměli tak předat klíče. Neinformoval nás o celodenním výpadku proudu. Když jsme mu oznámili, že z té špíny jsme pokousaní od nějaké havěti, nejspíše štěnic (čeká nás návštěva lekáře), místo omluvy jsme dostali jen arogantní odpověď, že jsme mu tam ty štěnice museli přinést...

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Silný zápach žumpy - dle vyjádření majitele, není problém otevírat okna na druhé straně stavení :-)

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Adrenalinový zážitek v totální špíně, doplněný arogancí majitele a nutností následného vyhledání lékařské pomoci... dovolená snů

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 5 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Chalupy Libošovice: Reakce na hnusné jednání pana Černého a ostatních. - 16. 9. 2014 17:14

Pobyt kupovala pro sebe a ostatní hosty přes fksp paní Charvátová. Pana Černého a ostatní měla řádně poučit, že jedou tam, kde si po sobě vše uklízí a kde platí ubytovací řád, který se u nás dodržuje... Objekt převzali od nás v pořádku. Žádné připomínky nikdo při příjezdu ani během pobytu neměl. Objekt nám předávali zcela neuklizený. Během pobytu ani na závěr neuklízeli! Když jsem jim připoměl řád, že si po sobě musí uklidit, bylo zle.. .. V letním počasí měli celou dobu otevřené dveře a okna. Je snad jasné, že v tomto období máte pavučiny již druhý den. Jen omezení lidé jako oni to mohou dávat za vinu mě. Je to vizitka jejich skupiny, že větrali a neuklízeli...Pán Černý to nepochopil doposud, že úklid nebyl v ceně, že si měl po sobě uklidit, místo křiku a rykotu, že nám ještě ukáže... Jeho kolega Charvát si také mohl odpustit strkání ve dveřích do důchodce, mého otce, když chtěl projít. Nadělali nám škody, ty zatajili. Ztratili nůž, rozbili dětskou tříkolku, koš na mop. Vadilo jim, že při přebírání objektu kontroluji... Nevyluxovali, neuklidili sprchový kout, wc, netřídili odpad. Nechali špinavou mikrovlnku, mrazák a špinavé zrcadlo. Byli arogantní, napadali verbálně i fyzicky. Uráželi. Nadávali. Křičeli. Lhali. Vymýšleli si všelijaké pohádky, aby zamluvili škody a neprovedený úklid. Nerespektovali ubytovací řád, chodili po koberci v botech i přes upozornění na přezouvání. Paní Černá mě urážela a chtěla po mě házet dětské použité pleny. Měli doplácet obecní poplatky za další osoby. Požádal jsem je o to. Na rozbitý nový mop mi řekli, že už to bylo...Utekli bez rozloučení a podání ruky. Za 9 let pronájmu jsem se s takovou skupinou ještě nesetkal. K nám se spokojení hosté vracejí a rádi. Lidé ubytovaní po nich byli spokojení. reagovat

Miroslav Černý: Hezký pokus - 17. 9. 2014 7:25

Hezký pokus pane Mikulíku, Ale již z Vašeho textu a mých fotek musí být všem jasné co jste zač ;-) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání