Napsat recenzi

Už nikdy více

Recenze hotelu Hotel Orlice (Česko - Královéhradecký kraj - Deštné v Orlických horách)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2013
Přečteno: 586x
Recenze se líbila: 518 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Tento hotel jsem si vybral náhodně na slevovém portálu, jelikož v zimě se chystáme shodou okolností do jihé penzionu, tak jsme se chtěli s přítelkyní jet podívat jak to vypadá v létě. Chápu, že pokud člověk něco vybírá prostřednictvím Slevomatů, Sleverů a apod, nemůže čekat nic světaborného, ale to co jsme viděli v hotelu Orlice provozovaném pane Lindou, bylo opravdu otřesné. Tak za prvé: Na stránkách se píše NEKUŘÁCKÁ RESTAURACE! - při tom v ní pan Linda vykuřoval jednu za druhou. Za druhé: POLOPENZE - první večer večeře jakštakš ušla, ale druhý den při otázce, co je v nabídce(čekal bych výběr alespoň ze dvou jídel) mi bylo odpovězeno stroze "ovocné knedlíky", ano správně tušíte, že nebyly domácí výroby. Byl to hnusný gumový prefabrikát. Ani by mě to tolik nemrzelo kvůli mě a přítelkyni, jako, že za námi se dopravili z Prahy dva kamarádi, kteří se nestačili divit (bylo mi fakt trapně). Korunu tomu nasadil pan Linda při odjezdu, když se při otázce, kde jsme večeřeli minulý večer a bylo mu odpovězeno, nekde kde je něco jiného než ovocné knedlíky, vyjádřil něco v tom směru, že škoda, že jsme nic neřekli, jelikož v mrazáku má nějaké maso a mohl nám z toho udělat nějaké řízky... No prostě, nejsme ani moje přítelkyně ani já žadné fajnovky, ale tohle bylo opravdu moc. Vůbec bych nedivil, kdby to pan Linda zabalil, protože to zkátka neumí. Jednoznačně nedoporučuji!!!!

Ubytování  průměrně (1,8/5)

Hrozné - smrad, nevětráno minimálně měsíc

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

nic moc

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

hrozné

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

nádhera - jediná výhoda situovanost místa

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Nedoporučuji!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 13
z 41 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Hotel Orlice: Nový provozovatele Hotelu Orlice - 12. 1. 2014 20:10

Dobrý den, chtěli bychom se Vám představit jako nový provozovatelé Hotelu Orlice. Hotel provozujeme od 1.10.2013, který jsme převzali po panu Lindovi, na kterého zde nebyly vůbec chválihodné informace. Tímto by jsme chtěli informovat všechny staré i nové klienty hotelu, že pan Linda už s hotelem nemá nic společného. Rádi se budeme moc těšit Vaší návštěvě. Miroslav Skalický a Veronika Francová - nový provozovatelé Hotelu Orlice reagovat

Hynek: Hrůza !!!!!!!!!!!!!! Už nikdy více !!!!!!!!! - 17. 7. 2014 13:39

Navštívil jsem hotel letos a musím potvrdit velice špatnou recenzi. Jedním slovem HRŮZA. Sice nový provozovatel, ale služby na katastrofální úrovni. Jídlo bych ještě přežil, ale ubytování - děs běs. Zatuchlina, smrad, plíseň, roztrhané matrace, ..... Nedoporučuji !!!!!! reagovat

veronika: i po změně majitele katastrofa! - 18. 7. 2015 21:36

očividně jste po změně majitele neučinili žádné změny. smrad, špína, obsluha v růžových telpácích ve skoro průsvitném otrhaném tričku za kterou musíte prijít ze si neco dáte. snídaně formou švédských stolů? pár oschlých salámů, pečivo sýr mi nepříjde srovnatelné s cenou za snídaně. je to opravdu humus. po první noci jsme našli ubytování jiné reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání