Napsat recenzi

Recenze hotelu Orlice po lyžařském kurzu

Recenze hotelu Hotel Orlice (Česko - Královéhradecký kraj - Deštné v Orlických horách)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2022
Přečteno: 72x
Recenze se líbila: 112 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel z venčí vypadá dobře ale zevnitř to taková paráda není...

Ubytování  průměrně (1,8/5)

Pokoje nejsou v úplně dobrém stavu: rozpadající se postele, chybějící kusy podlahy, ze zdi trčí hřebíky, spousta věcí nedává smysl nebo jsou tam bezdůvodně.

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Jídlo mi tam chutnalo až na pár nedostatků, například nedochucené omáčka nebo maso. Ale jinak vaří skvěle, například: ovocné knedlíky nebo vývar.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Co se vybavení týče... jak už jsem zmiňoval tak žádná sláva, dvoupatrová postel byla rozviklaná a dost možná kdyby někdo těžší spal nahoře tak by se to s ním propadlo. Některé pokoje mají vlastní koupelnu, ta fungovala a vypadala v celku dobře až na pár nedostatků. Ty pokoje bez koupelny museli použít koupelny veřejné v 2 patře. Služby na hotelu nebyly, něco jako uklízečka, atd...? ani náhodou, jedině číšník v restauraci.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotel leží hned u cesty, cca 5 minut od sjezdovky chůzí (je možné jet skibusem). v okolí se nachází několik horských stezek a cestiček. hned za hotelem je jedna menší sjezdovka.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Jelikož jsem dítě tak mi stav hotelu nějak zvlášť nevadil a dokázal jsem si z toho udělat srandu, ale chápu že někteří lidé co si chtějí odpočinout nebo také rodiny s dětmi, tak těm se v hotelu úplně líbit nemusí... Když třeba jdete kolem, tak zvenku budova nevypadá vůbec špatně a můžete se tam i najíst (restaurace není jen pro hosty hotelu) ale nedoporučuji chodit do patra. U hotelu je autobusová zastávka i parkoviště. Jo a málem bych zapomněl Wifi tam je A ZDARMA... ale dost pomalá a občas nefunguje vůbec a tom jsem nezmínil že Wifi router je hned na chodbě zapojený do zásuvky takže ho kdokoli může vypojit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 13
z 41 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání